Zomer! Deze 5 must-have kleding items mogen niet in je koffer ontbreken

De zomer is weer aangebroken en de zomervakantie is ook al in zicht waarin u uiteraard heerlijk op vakantie gaat naar een prachtige locatie. Wat mag er in uw koffer absoluut niet ontbreken als het gaat om kleding?

Strijkvrij overhemd

Wilt u op uw vakantie niet te maken hebben met die vervelende vouwen van ongestreken hemden? Dat is mogelijk! U kunt strijkvrije hemden kopen waardoor u stijlvol op vakantie gaat en u heeft het gemak van hemden die gemaakt zijn van 100% katoen (of materiaal wat zorgt voor wat extra stretch) en daardoor nooit gestreken te hoeven worden. U kunt een nieuw overhemd in diverse kleuren en stijlen vinden, wellicht is een kleurrijke, zomerse variant wel iets voor u. Dankzij deze stof heeft u niet de ergernis om na een was uw overhemd(en) weer te moeten strijken terwijl u liever wilt genieten van de vakantie. Ook kunt u de strijkvrije overhemden makkelijk meenemen op bijvoorbeeld een date. U rolt deze gewoon op zonder dat er verfrommeld kledingstuk ten tonele zal komen wanneer u zich gaat omkleden.

Polo

Poloshirts kunnen in plaats van overhemden gedragen worden. Ze zijn zeer comfortabel, zeker tijdens de warme dagen en zijn ook een goede toevoeging tijdens de vakantie. Vooral casual poloshirts zijn een trend die gezien mogen worden door anderen. Er is altijd genoeg keuze qua kleuren om iets te vinden wat bij uw stijl en smaak past. Vaak kunt u ook een keuze maken van licht getailleerde polo's tot wijd. Houdt u er wel rekening mee om zowel polo's met lange mouwen als korte mouwen mee te nemen op vakantie. Zeker met vakanties in landen zoals Nederland kunnen er ook koudere dagen en/of avonden zijn waardoor lange mouwen wel zo meegenomen zijn.

Zwembroek

Op het gebied van zwembroeken is er veel trending. U kunt bijvoorbeeld een uitbundige zwembroek nemen met felle kleuren in plaats van de gewone, vaak grauwere, donkere zwembroeke. Met een neonzwembroek valt u zeker op tussen de massa. Wilt u toch wat minder fel? U kunt kijken voor een zwembroek met tropische print (bijvoorbeeld palmbomen met strand). Deze zwembroeken zijn ook een populaire stijl op het strand. Ook met een patroon zoals ruitjes kunt u gerust de zwemplekken betreden, hoewel dit patroon bij andere kledingstukken weinig voorkomt, is het bij een zwembroek wel populair.

Sneaker sokken

Wilt u graag sokken dragen, maar geen last hebben van zwetende voeten of het vervelende gevoel van lange sokken terwijl u een korte broek draagt? Neem dan sneaker sokken mee op reis! Ze zijn compacter dan de normale sokken en geven toch net dat comfortabele gevoel in uw schoenen om langdurig te lopen wanneer dat nodig is. Ook qua design valt er veel te vinden bij sneaker sokken. Laat de sokken passen bij uw broek(en) door te kijken naar de diverse patronen en kleuren.

Slippers

In uw koffer mogen de slippers uiteraard ook nooit ontbreken wanneer u op een strandvakantie gaat! Er is niets zo vervelend als een strand met vele kiezels of brandend zand waar u met uw voeten door heen moet lopen. Ook bij een zwembad zijn de slippers onmisbaar als u even heen en weer wilt lopen over diverse paden (bijvoorbeeld om naar uw kamer te gaan). In de warme landen kunnen deze paden namelijk ook erg heet worden door de zon waardoor u niet bepaald lekker loopt.

Wanneer u deze artikelen meeneemt in uw kofferverzameling bent u al goed voorbereid om stijlvol en praktisch een vakantie in te gaan.
HemdVoorHem kleding voor iedere man