Zachte kleuren van Eterna

Zachte kleuren voor sterke mannen

Vaak slaan mannen de zachtere kleuren over, meestal omdat ze denken dat zachte kleuren voor de zachte mannen zijn. Terwijl juist het tegenovergestelde waar is. Het zijn juist de mannen met een sterk karakter die goed de zachtere kleuren dragen. Het bouwt juist karakter, daarbij, het staat super stijlvol in het juiste pak. Of in combinatie met de juiste broek en schoenen, natuurlijk. Wat ook nog belangrijk is om te weten als het komt tot lichte kleuren overhemden, is dat ze heerlijk luchtig zitten op warmere dagen. Dit is omdat de warmte door de kleur heen gaat, terwijl in donkerdere kleuren de warmte blijft hangen, waardoor u het een stuk warmer heeft.

Er is niks mis met roze overhemden

Hoewel veel mannen lichte kleuren overslaan, gaat het nog veel specifieker dan dat. De kleur roze is een kleur die echt vaak over wordt geslagen. Waar veel mannen nog wel, bijvoorbeeld lichtblauw dragen, dragen serieus weinig mannen lichtroze. Juist in combinatie met een grijs pak is dit perfect voor in de zomer. Terwijl een wat donkerder roze overhemd het juist weer beter doet in een donkerblauw pak op een wat koelere dag. Zo kunt u alsnog een professionele en sterke uitstraling hebben met een roze overhemd.

Altijd in de juiste pasvorm

Hoewel veel mannen vandaag de dag al de goede pasvorm dragen, zijn er nog genoeg die niet eens weten dat er verschillende pasvormen zijn. Wat erg zonde is, aangezien de juiste pasvorm ervoor zorgt dat een pak scherp en stijlvol staat. Dat geeft de perfecte uitstraling, zowel zakelijk als casual want als een pak goed staat, is er geen reden om deze niet casual te dragen.

Lichte overhemden van Eterna

Er zijn veel verschillende merken overhemden, elke met zijn eigen specialiteiten. Tuurlijk, elk merk heeft van alles wel wat. Maar de meeste merken hebben wel een specialiteit. Bij Eterna is die specialiteit zakelijke overhemden. Dus vooral witte of lichtblauwe overhemden met goede pasvormen. Inderdaad, lichtblauwe overhemden, maar ook andere lichte kleuren zoals roze zijn erg mooi van Eterna. Daarnaast staat Eterna bekend om hun uitstekende kwaliteit, dus u hoeft niet bang te zijn dat het overhemd na een paar keer dragen weg moet. En het zijn natuurlijk strijkvrije overhemden. Dus mocht er een keer een druppeltje gesmolten ijs op uw overhemd valt, is het mogelijk om het even in de wasmachine te gooien en het de volgende dag gewoon weer te dragen, zo goed als nieuw.
HemdVoorHem kleding voor iedere man