Wie mooi wilt zijn, moet pijn lijden

In zijn portemonnee…

De meeste overhemden zijn beter om naar te kijken dan naar simpele T-shirts. Wat best jammer is, aangezien de meeste leuke overhemden best wel een prijskaartje hebben. Al helemaal als we het hebben over leuke overhemden van een leuk merk. Deze leuke merken zijn meestal best wel bekend, wat betekend dat er een nog groter prijskaartje aanzit. Dit doet natuurlijk veel pijn aan de portemonnee als u voor een week lang overhemden nodig heeft.

…of toch niet

Overhemden lijken altijd erg duur om aan te schaffen. Terwijl, dit niet altijd waar is. Tuurlijk, het prijskaartje op een overhemd is groot, maar dan moet u zich wel bedenken dat overhemden vaak in de uitverkoop gaan. Op die manier is het een stuk goedkoper om overhemden te kopen. En daarbij, overhemden, vooral die met een groter prijskaartje, gaan een stuk langer mee dan de meeste T-shirts. Als u dan de prijs uitrekent, bijvoorbeeld per jaar, dan zijn overhemden ineens een stuk goedkoper dan gewone shirts.

Ook moet u er rekening mee houden dat veel van deze overhemden niet alleen kwalitatief goed gemaakt zijn, maar ze zijn ook nog eens duurzaam gemaakt. Dat betekend dus dat het het waard is om iets meer te betalen voor een overhemd, want dat betekend dat u een eerlijke prijs betaald. In deze prijs zit ook al het proces van alle strijkbeurten die uw overhemd niet nodig gaat hebben. Doordat deze eerlijke katoen behandeld wordt met een speciaal soort wax, waardoor u nooit meer uw overhemd hoeft te strijken. Ook dit scheelt u een heleboel geld op de lange termijn. Alle energiekosten die aan strijken vast zitten, de strijkbouten en strijkijzers die u niet hoeft te betalen. En daarbij, moet u absoluut niet vergeten hoe veel moeite u bespaart doordat u niet uw overhemden hoeft te strijken. Want meestal als we onze overhemden ’s ochtends niet hoeven te strijken, dan krijgen we ’s nachts wat meer slaap. Als we meer slaap hebben gehad, dan zijn we overdag een stuk alerter. En wie weet, komen daar weer goede dingen van.
HemdVoorHem kleding voor iedere man