Welke kleur is dit?

Overhemden met meerdere kleuren

Het weer wordt weer warmer, en de kleuren dus ook. Naast de kleuren zijn het ook de printjes die weer zomers worden. In veel gevallen betekend dat dus bloemenprintjes of een andere soort kleuren chaos. Dit is natuurlijk hartstikke leuk om te dragen, want kleuren daar wordt eigenlijk iedereen wel blij van. Al helemaal in combinatie met een leuk schijnend zonnetje. Deze kleuren zijn er natuurlijk in allerlei verschillende soorten levels van drukte. Hoe meer kleuren, hoe drukker het overhemd is, meestal. Vaak zijn er ook overhemden in de collectie waarbij een patroontje is gemaakt met dezelfde kleur met verschillen in donker en licht. Deze combinatie wordt het meeste gemaakt met de kleur blauw, maar is soms ook in andere kleuren terug te vinden.

Kleuren met andere kleuren erin

Dit jaar zijn kleur veranderende kleuren weer helemaal in. Schoenen, ringen en telefoonhoesjes, van alles heeft dit soort kleuren. Natuurlijk zijn deze zogenaamde halo kleuren, ook te vinden in overhemden. Vaak heeft het één kleur, waar verschillende kleuren en andere toontjes doorheen komen. Zo lijkt het dus alsof het overhemd van kleur veranderd. Vaak zit hier ook een glimmende kleur als zilver in, op die manier wordt het licht door het overhemd weerkaatst. Ook geeft dit het overhemd een glanzende uitstaling.

Moeilijke kleuren combineren

Drukke kleurtjes patronen en kleuren die veranderen van kleur zijn natuurlijk hartstikke leuk op overhemden. Het nadeel is alleen, aan een overhemd heeft u niet genoeg. Daar moeten ook andere kledingstukken bij. Als u het overhemd zakelijk draagt, business-casual natuurlijk, anders kunnen deze kleuren niet, dan kan het soms erg makkelijk zijn om één keur te vinden die bij de kleur van een pak past. Vaak hebben deze overhemden veel blauwe tinten, dus een blauw pak past daar perfect bij. Maar als we het hebben over een overhemd dat van kleur veranderd is dat net iets moeilijker. Deze overhemden hebben vaak één basiskleur. Dan kunt u zich gewoon voorstellen dat het een overhemd is met één kleur, dat maakt het makkelijker om een neutrale kleur bij te kiezen. In de meeste gevallen wordt dat zwart, aangezien het vaak donkerdere kleuren zijn.

Kleuren bij HemdVoorHem.nl

Als u bekend bent met ons assortiment, dan weet u dat wij veel verschillende kleuren verkopen. Waarschijnlijk weet u dan ook wel dat wij gek zijn op printjes en maffe kleurtjes en er daar dan ook genoeg van aanbieden. Hiermee hopen we toch stiekem dat meer mannen overhemden ook casual gaan dragen. Dan ziet de wereld er net een stuk verzorgder uit met dezelfde moeite als dat het kost om een gewoon shirt te dragen. Strijken hoeft immers niet.
HemdVoorHem kleding voor iedere man