onderbroeken muchachomalo

Wat betekent Muchachomalo

Wat betekent Muchachomalo?

In het begin richtte het merk Muchachomalo zich uitsluitend op mannen, en hier ligt dan ook de oorsprong van de betekenis van het merk. Maar wat betekent Muchachomalo nu eigenlijk? Muchachomalo betekent letterlijk "stoute jongen" in het Spaans. Deze betekenis is zorgvuldig gekozen door de mensen achter het merk, omdat het perfect aansluit bij de visie die ze voor ogen hadden.

De stoute jongen in elke man

Muchachomalo is meer dan alleen een merk; het is een lifestyle. De ontwerpers hebben met hun steeds wisselende thema's een eigen wereld gecreëerd waarin elke man zijn innerlijke "stoute jongen" kan omarmen. Het idee is simpel: in elke man schuilt een jongen, en vaak ook een stoute jongen. Of je nu jong of oud bent, mannen blijven praten over auto's en kijken naar jonge vrouwen. Dit in tegenstelling tot vrouwen, die op latere leeftijd niet meer over poppen praten en jongere mannen vaak minder interessant vinden.

Van niche naar marktleider

Het herenondergoed van Muchachomalo is inmiddels uitgegroeid tot het hipste ondergoedmerk van Nederland. Hoewel de marketing zeker heeft bijgedragen aan dit succes, lijkt het erop dat het product zichzelf verkoopt. Waar de markt lange tijd gedomineerd werd door de boxers van Bjorn Borg, heeft Muchachomalo nu een groter marktaandeel veroverd. De eens zo populaire boxers van Bjorn Borg worden tegenwoordig vaker als saai en fantasieloos ervaren, terwijl Muchachomalo met zijn levendige prints en frisse thema's de toon zet.

Uitbreiding naar vrouwen en kinderen

Het succes van Muchachomalo leidde al snel tot de uitbreiding van het assortiment. Naast boxers, topjes en badmode voor mannen, werden er ook producten voor vrouwen toegevoegd. Sinds kort is er zelfs een speciale ondergoedlijn voor kinderen bijgekomen onder de naam Chicamala, waarmee het merk zijn bereik verder vergroot.

De oorsprong en kwaliteit

Hoewel Muchachomalo een oer-Hollands merk is, komt de inspiratie en betekenis van het goede leven uit Zuid-Europa. Maar niet alleen de betekenis achter het merk zorgt voor het succes. Ook de kwaliteit van de boxers en de perfecte pasvorm onderscheiden Muchachomalo van zijn concurrenten. Het is een echt lifestyleproduct voor jonge, hippe mensen die zich willen onderscheiden.

Ontdek de collectie van Muchachomalo bij HemdVoorHem.nl

Bij HemdVoorHem.nl vind je een uitgebreide collectie boxershorts, zwembroeken en t-shirts van Muchachomalo in onze webshop. We passen ons assortiment vier keer per jaar aan met de nieuwste kleuren, prints en thema's, zodat je altijd de laatste trends kunt dragen. En het beste van alles? We sturen je bestelling altijd gratis naar je op.

HemdVoorHem kleding voor iedere man