ETERNA overhemd

Wat betekent Eterna

ETERNA overhemden: "Voor altijd" in tijd en omstandigheden

"Voor altijd" kan op twee manieren worden begrepen: in de zin van tijd of in de zin van omstandigheden. Beide betekenissen zijn van toepassing op de overhemden van ETERNA.

"Voor altijd" in de tijd: Een rijke geschiedenis

Het merk ETERNA heeft een lange en indrukwekkende geschiedenis die teruggaat tot 1863. Het begon allemaal met de productie van een semi-stijve kraag voor overhemden, die destijds de naam ETERNA kreeg. Vanaf ongeveer 1930 is ETERNA overgestapt op de verkoop van volledige overhemden, en sindsdien heeft het merk zich alleen maar verder ontwikkeld. Met meer dan 150 jaar ervaring is ETERNA nog steeds een geliefd merk, dat in maar liefst 33 landen wordt verkocht. Het bedrijf blijft zich voortdurend aanpassen aan nieuwe ontwikkelingen, zonder ooit in te boeten op kwaliteit of duurzaam ondernemerschap. Het lijkt erop dat ETERNA overhemden nog vele jaren geliefd zullen blijven.

"Voor altijd" bij alle omstandigheden: veelzijdigheid ten top

ETERNA overhemden zijn niet alleen duurzaam in tijd, maar ook in gebruik. Bij elke gelegenheid kan je rekenen op de veelzijdigheid van een ETERNA overhemd. Of je nu kiest voor een casual look met een spijkerbroek, een nette uitstraling met een pantalon, of een formele outfit met een kostuum, het ETERNA overhemd komt altijd tot zijn recht. Het is een perfecte keuze voor de zakenman die een overhemd nodig heeft dat er de hele dag verzorgd uitziet, zonder dat er tijd aan strijken hoeft te worden besteed. Na een dag dragen kan het eenvoudig worden gewassen en de volgende dag weer fris worden aangetrokken.

ETERNA overhemden van vandaag

Overhemden zijn er in alle soorten, maten en prijsklassen. Voor minder dan twintig euro kun je al een overhemd vinden, maar dan moet je wel rekening houden met de kwaliteit. Een goedkoop overhemd kan na één wasbeurt een kreukelig vod worden, en de kleuren kunnen snel vervagen. De uitdrukking "kleren maken de man" blijft een waarheid als een koe. Een man in een mooi, kwalitatief hoogwaardig overhemd ziet er verzorgd, modieus en representatief uit. Met ETERNA overhemden maak je altijd een goede indruk. Ze zijn gemaakt van eersteklas katoen en bieden superieure kwaliteit.

ETERNA overhemden zijn niet alleen mooi, maar ook duurzaam. Het katoen dat wordt gebruikt, is duurzaam geteeld zonder chemische middelen en op gifvrije grond. Het merk ontving in het jaar 2000 niet voor niets het Öko-Tex Standard 100 certificaat. Daarnaast zijn de overhemden absoluut strijkvrij, wat je een hoop tijd bespaart en ervoor zorgt dat je er altijd piekfijn uitziet.

Voor elke man een passend ETERNA overhemd

Of je nu slank, volslank of wat meer gezet bent, ETERNA heeft altijd een overhemd dat perfect bij je past. De ETERNA Comfort Fit overhemden hebben een recht model en bieden een klassieke pasvorm. De ETERNA Modern Fit zijn licht getailleerd, terwijl de ETERNA Slim Fit strak getailleerd zijn voor een modieuze uitstraling. Deze overhemden zijn perfect voor mannen die smaak en klasse combineren met een voorliefde voor gemak, kwaliteit en comfort. Met ETERNA ben je verzekerd van een perfect passend en tijdloos overhemd.

HemdVoorHem kleding voor iedere man