Ondergoed ondershirt heren

Waarom kiezen mannen voor de ALAN RED shirts?

ALAN RED: het Italiaanse merk voor kwaliteit en comfort

ALAN RED is ontstaan uit het Italiaanse bedrijf Magir, dat al in 1940 begon met het streven naar het perfecte shirt. Toen dit succes bleek, werd ALAN RED opgericht om deze prachtige shirts onder een eigen label te verkopen. Inmiddels is het merk uitgegroeid tot een bekende naam in de modewereld, met een uitgebreid assortiment aan mode en ondergoed voor dames, heren en kinderen. Toch blijven vooral de herenshirts het paradepaardje van ALAN RED.

Kwaliteit T-shirts van hoogwaardig katoen

De herenshirts van ALAN RED zijn allesbehalve doorsnee. Ze worden gemaakt van katoen van topkwaliteit, waarbij veel aandacht wordt besteed aan belangrijke details zoals de kragen en boorden. De kragen en boorden van ALAN RED shirts zijn zo ontworpen dat ze altijd hun vorm behouden. Dit wordt bereikt door het gebruik van lycra en extra versteviging.

ALAN RED shirts zijn verkrijgbaar met verschillende kragen, zoals de ronde hals en de V-hals, die op hun beurt weer in diverse breedtes en diktes beschikbaar zijn. Daarnaast bieden deze shirts extra comfort door hun langere lengte, waardoor ze perfect passen, ongeacht je postuur. ALAN RED houdt rekening met mannen van verschillende lichaamsbouw, en biedt rechte modellen zoals de Derby, Vermont, Virginia en West Virginia, die net zo mooi en comfortabel dragen als de stretch shirts met een Slim Fit pasvorm, zoals de Oklahoma, Ottawa en Dean.

Bij de webwinkel www.hemdvoorhem.nl kun je deze hoogwaardige ALAN RED shirts eenvoudig online kopen, samen met een overhemd van dezelfde klasse en kwaliteit.

HemdVoorHem kleding voor iedere man