Waar je op moet letten tijdens het kopen van een overhemd

Help?!?

Een overhemd aanschaffen is lastig. Hier bij HemdVoorHem.nl begrijpen we dat heel goed. We beantwoorden dan ook graag al je vragen die je zou kunnen hebben over onze overhemden. Maar veel dingen moet je zelf beslissen, die kunnen wij niet voor je doen. Wij weten namelijk niet hoe je je voelt in jouw overhemd, dat moet je echt zelf voelen. Buiten dit zijn er dan ook meerdere dingen waar je op moet letten tijdens het kopen van een overhemd. Dan moet je denken aan de volgende vragen:

  • Valt dit overhemd binnen mijn prijscategorie?
  • Wanneer ga ik dit overhemd dragen?
  • Voel ik me fijn in dit overhemd?
  • Ziet dit overhemd er goed uit bij mij?
  • Hoe ga ik dit overhemd combineren?

Dit zijn allemaal vragen die je eigenlijk positief moet kunnen beantwoorden. Anders is het het eigenlijk niet waard om dit overhemd aan te schaffen. Het zou namelijk zonde zijn als je een overhemd koopt, waarin je je helemaal niet fijn voelt. Dat zou namelijk betekenen dat als je het overhemd hebt, je het ook niet zou dragen. Dan hangt je kast alleen maar voller, maar eigenlijk heb je niet meer kleren die je kunt dragen.

De juiste pasvorm vinden

Wat misschien nog wel het allerbelangrijkste is aan een overhemd, is de pasvorm. Deze maakt vaak het verschil tussen of je je fijn voelt en of het overhemd er goed bij jou uitziet. Deze twee kritiekpunten gaan vaak samen. Als je je namelijk fijn voelt in een overhemd, dan zie je er door jouw uitstraling vaak ook een stuk beter uit. Maar hoe kan je die juiste pasvorm nou het beste vinden? Wat natuurlijk het aller makkelijkste is, is om alle fits in verschillende maten te bestellen en die te passen. Wat dan niet goed is, kan je gemakkelijk terugsturen. Maar als je dit te veel werk vindt, dan kan je ook eens gaan kijken wat deze fits allemaal inhouden. Vaak staan er ook maattabellen bij bepaalde merken, dan kan je zelf kijken welk overhemd, theoretisch gezien, bij jou zou moeten passen.

HemdVoorHem kleding voor iedere man