Veelzeggende overhemden

Een leuke print

In de voorjaarscollectie zien we opvallend veel overhemden met sprekende prints. Misschien niet geschikt voor iedereen, maar toch heel fijn voor al die mannen die de lol wel inzien van een hemd met een sprekend dessin. Geen abstracte dessins of subtiele werkjes, maar prints waarbij duidelijk te zien is wat het thema van de dag is.

Vooral lekker druk

Veel hemden met een print zijn uitgesproken en kleurig. De bloemen doen niet onder voor de sortering van de gemiddelde bloemenwinkel, maar het houdt zeker niet op bij alleen een bloemetje. Voor de minder bloemige types zijn er ook shirts met bladeren of juist iets heel anders. Om in de flora en fauna te blijven, is er ook een opvallende vlinderprint die vrolijk en zomers oogt, of het dierentuinhemd met de kleine print van heel veel verschillende dieren op een witte ondergrond. Heb je iets minder met alles wat groeit en bloeit? Dan zien we ook nog een op het eerste gezicht keurig hemd dat van dichtbij bezaaid blijkt te zijn met allemaal autootjes of zeilbootjes. Voor de kruiswoordpuzzelaars is er dan ook nog het blanco zwart-witte puzzel-overhemd. Een paar voorbeelden van overhemden met een duidelijke print die juist hierdoor iets vrolijks uitstralen. Het zijn niet de zakelijke overhemden die je als eerste uit zal kiezen voor een belangrijke bespreking, maar toch voegen ze absoluut wat toe aan jouw casual garderobe.

Leuk om te combineren

Draag de sprekende prints zoals je dat graag doet. Gecombineerd met een jeans of casual broek heeft een opvallende print verder weinig nodig. Op de frisse dagen goed te combineren met een trui of vest in een van de kleuren die terugkomt in de print, op echt warme dagen te vervangen door een polo met print om toch in hetzelfde thema te blijven. Draag je liever iets minder uitgesproken shirts, dan zien we de prints gelukkig ook weer terugkomen als contraststof in de boord en manchetten bij een uni gekleurd overhemd. Net iets minder opvallend, maar zeker net zo leuk.

HemdVoorHem kleding voor iedere man