Elegante stropdassen

Stropdassen trends 2012

Zomerse stropdastrends 2012: Ga mee met de laatste mode

Het zomer seizoen 2012 staat in het teken van zachte pastelkleuren zoals oranje, paars, groen en roze. Deze kleuren zijn niet alleen trendy, maar brengen ook een frisse en moderne uitstraling naar je garderobe. Dit seizoen worden stropdassen gekenmerkt door details uit het verleden, gecombineerd met het gebruik van natuurlijke materialen zoals zijde. Deze trends zie je natuurlijk terug in onze collectie stropdassen.

Ga mee met de trends

Het mooie van een stropdas is dat je heel eenvoudig en relatief goedkoop kunt inspelen op de laatste trends van het seizoen. Door een paar witte overhemden aan te schaffen en elk seizoen een paar trendy stropdassen toe te voegen, blijf je altijd up-to-date met de mode. Dit seizoen draait alles om pastelkleuren en natuurlijke materialen, wat je terugziet in onze uitgebreide collectie.

Onze collectie: altijd volgens de laatste trends

Op onze website vind je een collectie stropdassen die altijd meegaat met de laatste herenmode trends. Dit seizoen hebben we een hele reeks uni stropdassen opgenomen in kleuren zoals roze, paars, mintgroen, rood en oranje. Deze stropdassen zijn allemaal vervaardigd van 100% zijde en hebben een mat glanzende afwerking die zorgt voor een luxe uitstraling. De felle kleuren zijn opvallend en maken een statement, perfect voor mannen die graag opvallen.

Casual en trendy: Italiaanse stijl

Ben je op zoek naar een stropdas die je casual op een spijkerbroek kunt dragen? Kies dan voor de Italiaanse mode! Smalle, opvallende en stoere stropdassen zijn helemaal in. Dit seizoen is zwart uit en roze in! Combineer je stropdas met een casual overhemd en knoop nooit het laatste knoopje dicht. Laat de das lekker nonchalant hangen, los van de hals, voor een ontspannen en modieuze look.

De nieuwste trends in herenmode

De trends voor het zomer seizoen 2012 zijn duidelijk:

  • Pastelkleuren: Zachte tinten zoals oranje, paars, groen en roze domineren dit seizoen.
  • Los en nonchalant: Draag je stropdas losjes, zonder het laatste knoopje van je overhemd dicht te doen.
  • Lekker smal: Smalle stropdassen zijn helemaal in, vooral in combinatie met een casual outfit.
  • Natuurlijke materialen: Stropdassen van zijde zijn niet alleen modieus, maar ook van hoge kwaliteit.

Blijf up-to-date met de laatste herenmode trends en ontdek onze collectie stropdassen die perfect passen bij het zomerseizoen 2012. Met de juiste stropdas kun je elke outfit naar een hoger niveau tillen en je persoonlijke stijl laten zien. Bezoek onze website en voeg een paar trendy stropdassen toe aan je garderobe voor een modieuze zomer!

HemdVoorHem kleding voor iedere man