Stropdas dragen

Stropdassen goedkoop

HemdVoorHem.nl: Korting op stropdassen en meer!

Wij van HemdVoorHem.nl, dé online speler op het gebied van strijkvrije overhemden, stropdassen en herenondergoed, spelen altijd in op de laatste trends. Daarom hebben we nu een succesvolle actie voor jou:

50% korting op onze gehele collectie stropdassen met gratis verzending!
Actie geldig t/m 31 mei 2012

Kwaliteit staat voorop

We zijn niet snel tevreden, en dat zie je terug in de kwaliteit van onze producten. De stropdassen uit onze collectie zijn van zwaardere kwaliteit, zodat je zeker kunt zijn van een mooie, duurzame stropdas die lang meegaat. Naast deze geweldige dassenactie hebben we ook grote kortingen op ons assortiment strijkvrije overhemden. Perfect om je garderobe een stijlvolle upgrade te geven!

Bestel eenvoudig en snel jouw voordelige stropdas

Volg deze eenvoudige stappen om snel en gemakkelijk jouw nieuwe das te bestellen:

  1. Kies de das van jouw keuze uit onze uitgebreide collectie.
  2. Geef het gewenste aantal op.
  3. Vul je naam- en adresgegevens in.
  4. Kies je betaalmethode.
  5. Ontvang je stropdas de volgende dag al in huis!

HemdVoorHem.nl: jouw one stop shop voor herenmode

HemdVoorHem.nl is de one stop shop voor alles wat je nodig hebt op het gebied van herenmode. Van strijkvrije overhemden en stropdassen tot herenondergoed, bij ons vind je alles wat je nodig hebt om er stijlvol en verzorgd uit te zien.

Mis deze unieke kans niet om je collectie stropdassen uit te breiden met 50% korting en gratis verzending! Bezoek onze website en profiteer van deze actie voordat het te laat is.

HemdVoorHem kleding voor iedere man