Stedentrips in stijl

Een lekkere outfit samenstellen voor heren

Als je lekker in de zomer een stedentrip gaat doen dan moet je er natuurlijk wel in stijl bij lopen. Vooral omdat wij heren ons toch altijd wel getrokken voelen tot de mode steden, zoals bijvoorbeeld Milaan en Parijs. Voordat we vertrekken spitten we de gehele kast uit om de juiste modieuze outfit te vinden. Toch blijkt dit altijd net niet goed te zijn. Meestal, is dit omdat deze landen net iets lager liggen dan Nederland, dus is het daar vaak een stukje warmer. Als wij dan onze modieuze outfit samenstellen denken we niet aan het weer. Daarom is het belangrijk om alvast eventjes vooruit te kijken naar wat het weer gaat doen.

Overhemden zijn overal geschikt voor

In een pak of een spijkerbroek. In het zwart of wit, elke temperatuur en elke omstandigheid. Een overhemden is altijd goed. Wanneer het warm is kan je bijvoorbeeld kiezen voor witte overhemden en die lekker dragen met een paar modieuze sneakers of loafers. Gaat het regenen of wordt het erg koud? Dan kan je kiezen voor een zwarte overhemden. Hier kan je gemakkelijk een hemd of een shirtje onder doen, zonder dat dat erg opvalt. Dit gaat dan goed met een paar nette schoenen of toch wat stoerdere boots. Mocht het echt koud worden, kan je nog steeds gaan voor de witte overhemden. Dan kan je hierover een modieuze trui doen. Op die manier ben je dan een stuk warmer gekleed.

Kleden in laagjes met overhemden

Het hele makkelijke van een overhemd is dat het overal en in elke situatie thuis is. Overhemden zijn de beste basic die er zijn voor heren. Op een ruw gewassen spijkerbroek met een paar boots eronder en je hebt de perfecte casual look. Kies je voor een pak, dan kan je hier een paar heren schoenen of loafers onder doen. Op die manier heb je dan de klassieke business look gecreëerd. Natuurlijk is de optie business casual ook nog mogelijk. Deze creëer je met behulp van een blazer, een spijkerbroek en een paar nette schoenen. Maar je kan het ook omdraaien met een nette pantalon en een paar knappe sneakers. In de herenmode is het begrip business casual enorm breed. Het aantal manieren waarop je deze kan creëren is eindeloos. Wat ze eigenlijk wel met elkaar gemeen hebben, is dat ze er het beste uitzien met overhemd. Bestel deze dus snel op HemdVoorHem.nl, want zo worden die stedentrips nog veel leuker.
HemdVoorHem kleding voor iedere man