Sportmode op kantoor

Sportief zijn, ook op de werkvloer

De tijd dat de heren elke dag in drie-delig pak naar kantoor gingen is verleden tijd. Met een knellende stropdas je werk doen is allesbehalve prettig te noemen. Hoewel de stropdassen van Hemdvoorhem.nl in het geheel niet knellend zijn en verkrijgbaar in vele tinten, is het tegenwoordig ook erg prettig om in een stretch overhemd de dag door te brengen. Comfortabel maar toch chique. Sport invloeden hebben er voor gezorgd dat we ontspannen in een polo op de werkvloer kunnen verschijnen. Niemand kijkt meer op wanneer je een overhemd met een button down kraagje op kantoor draagt. De tijden zijn veranderd en geven de mensen meer vrijheid in kledingstijl. Poloshirts van Lacoste hebben eveneens hun stempel op vrijetijdskleding gedrukt. Een mooie polo van een gerenommeerd merk kan prima worden gedragen naar kantoor. Heb je geen belangrijke vergaderingen of ontvangsten van klanten? Dan kan de hele dag een mooie, sportieve polo worden gedragen.

De polo heeft een sportieve uitstraling

Sport invloeden hebben ervoor gezorgd dat we zowel op kantoor, als in de vrije tijd een poloshirt aan kunnen trekken. HemdVoorHem.nl heeft een aantal hoogwaardige merken in de collectie die comfortabel zitten dus de gehele dag draagbaar zijn. Een aantal merken:

  • Calvin Klein
  • Tommy Hilfiger
  • Lacoste

Heerlijk om tijdens de warme dagen van het jaar uit de kast te trekken en naar kantoor aan te doen. Ook prima onder een sweater of vest. Wordt het wat warmer dan is het vest snel uit. Casual op een denim broek of een kleurige chino. Deze shirts zijn een must in je kledingkast.

Voor elke man, groot of klein, gezet of mager is kleding aan te schaffen die perfect zal zitten. Sportieve overhemden met een button down kraagje of strijkvrije, stretch overhemden zullen een aanwinst zijn voor je garderobe. Kijk voor meer informatie op de website en laat je inspireren.
HemdVoorHem kleding voor iedere man