Spaanse tempraturen met een Spaans verhaal

Hoge temperaturen vereisen veel comfort

Wanneer het warm is, willen we eigenlijk niks doen. Jammer genoeg moeten we elke dag wel iets doen. En één ding dat we eigenlijk elke dag op een bepaald moment wel aan hebben, is een onderbroek. Het is dan ook wel belangrijk dat je daar het hoogst mogelijke comfort in kan hebben. Daarom raden wij je een Nederlands design met een stoute Spaanse flair aan. Wij stellen je voor aan de boxershorts van Muchachomalo. Deze zijn alles waar je van dromen kan, sterker nog, je kan er mee wegdromen. Wegdromen naar mooiere plekken dan de binnenkant van een kantoor.

”Stoute jongen”

Hoewel Muchachomalo een Nederlands merk is, heeft het een Spaanse naam. Deze naam vertaalt naar “stoute jongen” in het Nederlands. Dit is ook geen rare naam als je naar de boxers van dit merk kijkt. Al deze boxers hebben op een bepaalde manier een vrolijke grap in het ontwerp. Een leuke Spaanse zomerse grap. Zo kan je altijd genieten van een klein beetje Spaanse invloed terwijl je in de Nederlandse zon, of regen natuurlijk, zit. Maar tegelijkertijd kan je ook een statement maken door zo’n ontwerp te dragen. Niemand ziet wat voor onderbroek je onder een pak aan hebt, dus het kan zo rebels zijn als je zelf wil. Daarom kan je voor de stoutste onderbroeken kiezen die je kent. Want ja, diep van binnen, zijn we eigenlijk allemaal wel een beetje stout.

Don’t take life too serious

Life is a party. Dit zijn twee delen van de slogan van Muchachomalo, die perfect op elkaar aansluiten. Dat is ook niet zo gek van dit merk, want naast dat het een merk is, is het een levensstijl. Een levensstijl die ons vertelt dat we meer uit het leven moeten halen dan alleen de saaie dingen. Geniet een beetje, feest een beetje, leef een beetje. Want het leven is gewoon te kort om dag in dag uit elke keer weer hetzelfde riedeltje af te spelen. Het leven hoort van tijd tot tijd een feestje te zijn, en daar is niks mis mee. We zijn immers allemaal maar menselijk. Dus een leven van perfectie zit er voor geen van ons in, dus waarom streven naar iets dat we eigenlijk toch niet nodig hebben, als we net zo goed iets leuks met ons leven kunnen doen op hetzelfde moment. Dus sta eens een keertje stil en denk eens: is dit echt alles dat het leven mij te bieden heeft, of is er meer?
HemdVoorHem kleding voor iedere man