kleine en grote maten

HemdVoorHem.nl soms lekker tegendraads

HemdVoorHem.nl soms lekker tegendraads

Je hebt het ongetwijfeld al gemerkt: de hemden van vandaag de dag zijn duidelijk aan het evolueren naar zo strak mogelijk. Waar je vroeger een overhemd al meer dan genoeg was om net voor de dag te komen zijn de eisen strenger geworden. Een overhemd alleen is niet meer voldoende om het effect te bereiken dat je wil. Een overhemd moet er niet alleen leuk uitzien maar ook nog eens getailleerd rond jouw lijf zitten en als het even kan zo dicht mogelijk de look van een op maat gemaakt overhemd benaderen. Een begrijpelijke evolutie maar wel eentje die heel wat slachtoffers in zijn spoor achterlaat.


En als het even tegendraads kan?

Er zijn immers heel wat mannen op de wereld en in het land die het toch net even anders willen. Zo’n strak Slim Fit overhemd? Dat zit toch ook niet altijd lekker? En staat dat dan echt bij iedereen beter? Het simpele antwoord op die vraag is natuurlijk: nee. Het staat niet altijd beter en het zit niet altijd lekker. Voor heel wat mannen is een niet of nauwelijks getailleerd overhemd simpelweg nog altijd de beste oplossing. Laten we ook niet vergeten dat we in Nederland met de gemiddeld grootste bevolking ter wereld zitten. Dat betekent ook dat er geen tekort is aan grote en brede mannen bij wie zo’n slim fit nou eenmaal niet zo lekker staat. Ben jij één van die mannen die toch nog altijd liever een luchtig en los zittend hemdje draagt? Dan ben je voor een ruime selectie aan leuke overhemden bij HemdVoorHem.nl aan het goede adres.

Bij HemdVoorHem.nl zijn we mee met onze tijd. Dat betekent dat we een ruime collectie aan slim fit overhemden aanbieden. We vergeten echter niet de vele klanten die elders wel uit de boot dreigen te vallen. Op onze webshop kan je niet alleen terecht voor de trendy strakke overhemden maar ook voor alle andere types in alle mogelijke maten. Een maatje 5XL? Geen enkel probleem, we leggen het voor je klaar. Waarom zou je ook de trends volgen? Het belangrijkste is toch dat jij lekker in je vel zit?
HemdVoorHem kleding voor iedere man