Sokken van leuke merken

Sokken moeten goed zitten

Om een leuk paar schoenen lekker te kunnen dragen, heb je een goed paar sokken nodig. Deze bepalen het verschil tussen blaren en geen blaren. En hoewel de kleur of het model van de schoenen ook belangrijk is, zijn schoenen echt het leukste wanneer je ze zonder pijn kunt dragen. Dit maakt je dag een stuk soepeler. Daarnaast, hoef je de volgende dag geen rekening te houden met welke schoenen je dan wel en niet aan kunt vanwege je blaren. Want een ander paar schoenen betekent vaak ook een hele andere outfit. Want ja, je moet er nog steeds wel goed uitzien. Anders kun je net zo goed thuis blijven en in je pyjama rondlopen. Dus sokken zijn absoluut iets waarin je moet investeren. Want het juiste paar sokken kan je veel pijn besparen.

Cruciaal: een goed model

Naast het feit dat je sokken lekker in je schoenen moeten zitten, moeten ze er ook nog eens mooi in zitten. Want een paar kniekousen in een paar sneakers onder een korte broek is niet iets waar de modewereld voor staat te springen. In dit geval kun je dus het beste kiezen voor een paar sneakersokken of enkelsokken. Het verschil tussen deze twee is dat enkelsokken net iets hoger komen, waardoor je een kleiner risico hebt voor blaren. Maar je sok is dan wel te zien boven je schoen. En dat is helemaal niet erg, zolang je ervoor zorgt dat de kleuren goed bij elkaar passen. Of liever nog, dezelfde kleur zijn.

Nog belangrijker: je trouwe merken

Na model en comfort is er nog één dingetje over. En dat is het kiezen van een merk. Een merk heeft namelijk vaak een bepaalde stof die ze gebruiken in combinatie met een model. Zodra je je combinatie hebt gevonden, kun je standaard dat merk kiezen voor je sokken. Dat scheelt elk halfjaar een heleboel zoekwerk tussen allemaal merken sokken. Want het zoeken naar nieuwe overhemden is erg leuk, want mensen zien er nog iets van terug. Maar sokken ziet bijna niemand, dus is het helemaal niet erg om elke dag dezelfde kleur sokken te dragen. Dat maakt het wel een stuk saaier om nieuwe sokken aan te schaffen.
HemdVoorHem kleding voor iedere man