Sokken of kniekousen, style issue of eigen smaak?

Sokken of kniekousen, style issue of eigen smaak?

De goed geklede man draagt geen sokken, maar kniekousen onder zijn broek. Nu hoor je jezelf al denken: "Pardon? Dat is toch meer iets voor dames en schoolmeisjes?" Maar nee, hoor. Integendeel, als een man met een nette kledingstijl heb je zeker kniekousen nodig. De kniekous is hoger dan een gewone herensok. Zoals de naam al zegt, komt de kous tot net onder de knie. Dit staat erg netjes en gekleed onder een broek. Wanneer je gaat zitten en de broek omhoog schuift, laat de kniekous geen stuk bloot been zien. Het staat eleganter en is erg stijlvol.

Sokken

Sokken zijn er in allerlei soorten en maten. Wij hebben de juiste sok voor elke gelegenheid in ons assortiment. We hebben sportsokken, wandelsokken en gewone sokken van verschillende lengtes. Er zijn sokken in vele diktes en de samenstelling van materiaal kan verschillen. In een informele setting is een enkelsok een prima keuze. Als je vaker een pak of een nette broek draagt, kies dan een sok die past bij de kleur van je broek of pantalon. Het is een ongeschreven regel dat een man geen stuk bloot been mag laten zien, zolang hij geen korte broek aan heeft. Een behaard, wit been leidt onbedoeld af als je verder een onberispelijk donker pak draagt. Kleed je in stijl en doe een hogere sok aan. De kniekous voor mannen is hier speciaal voor ontworpen.

Het draagcomfort

De kniekousen die je op onze pagina kunt vinden, zijn prettig om te dragen. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig katoen, merinowol en polyamide. Bekijk de verschillende modellen en kies het materiaal dat jou het meest aanspreekt. Er zijn kousen met een badstof zool en versterkte teen- en hielzones. De brede boord bovenin zorgt ervoor dat de kous niet afzakt. Kniekousen zijn langer en gebruiken dus meer materiaal. Dit is de reden dat de prijs iets hoger is dan die van lagere kousen. Toch is het zeker de moeite om te investeren in een paar mooie kniekousen.
HemdVoorHem kleding voor iedere man