Badjas en pyjama

Slaapfeestje met HemdVoorHem.nl

Lekkere pyjama’s

Veel mannen vergeten vaak dat een ding als een pyjama bestaat. Nou is dat ook helemaal niet zo raar, aangezien er zoveel lekkere gewone kleren zijn waar hij gewoon mee in slaap kan vallen. Het nadeel hieraan is vaak alleen dat diezelfde kleding weer gedragen moet worden, soms zelfs wel de dag erna. Daarom is het handig om gewoon een lekkere pyjama of twee aan te schaffen, waardoor je gewoon lekker kan slapen zonder zorgen. Want lekker zitten, dat doen onze pyjama’s van Schiesser echt wel. Zo zijn er voor de mannen die het altijd warm hebben de zomerpyjama’s, die een korte broek en een shirt met korte mouwen hebben. Ook de mannen die het altijd koud hebben wordt voor gezorgd, deze kunnen de winterpyjama’s aan. Deze hebben een lange broek en een shirt met lange mouwen. En natuurlijk kan je deze ook gewoon met het desbetreffende seizoen afwisselen.

Badjas bij de pyjama?

Doen! Althans, dat zeggen wij. Een badjas is namelijk ideaal voor elke man, ongeacht de leeftijd. Want wanneer je ‘s nachts eventjes het bed moet verlaten om naar de wc te gaan is zo een badjas best wel lekker warm. Maar ook om in te ontbijten is een badjas heerlijk, want je kan er op die manier vanuit gaan dat jouw outfit veilig is van mogelijke ontbijt vlekken. En dat zorgt op zijn plaats natuurlijk weer voor een veel relaxtere ochtend dan wanneer je overal voorzichtig mee moet zijn. Als je nu nog niet overtuigd bent, dan nodig ik je uit om eens een kijkje te nemen bij onze badjassen in combinatie met onze pyjama’s, want dan ben je echt wel verkocht.

Pantoffels en huissokken maken het af

Om de gehele pyjama look af te maken heb je sowieso nog een paar sloffen nodig en het liefst ook nog een paar lekkere huissokken. Met die huissokken heb je in bed namelijk geen koude voeten, waar de meeste mensen toch best wel last van hebben. Laat mij je verzekeren, met deze sokken heb je daar geen last meer van. Als je dan je warme bedje toch uit moet heb je een heerlijk paar sloffen klaar staan waar je zo je voetjes, met huissokken en al, in kan schuiven.
HemdVoorHem kleding voor iedere man