Seidensticker zegt zakelijk

Een goede uitstraling is het halve werk

Zakelijk, casual en alles daartussenin, het maakt allemaal niet uit. Een goede uitstraling is de helft van het werk dat je te wachten staat. Als je er goed uitziet, laat je een betere indruk achter, en vaak blijft dit hangen. Wie weet, het zou zomaar eens van pas kunnen komen. We leven nu in een tijd waarin een groot deel van de populatie rondloopt in joggingpakken en te grote kleding. Als jij dan rondloopt in een net overhemd, straal je ineens ook iets meer autoriteit uit. Op die manier kun je net iets makkelijker je zin krijgen. Dus waar je ook heen gaat, onthoud: dress to impress.

Kwalitatief mooie overhemden van Seidensticker

Wat de overhemden van Seidensticker zo geliefd maakt, is dat ze van een uitstekende duurzame kwaliteit zijn gemaakt. Dat betekent dat de katoen waarvan het overhemd is gemaakt, eerlijk en schoon is gegroeid en bewerkt. Het is door het bewerken van dit uitstekende katoen dat je overhemd strijkvrij is. Het overhemd blijft mooi, hoe vaak je het ook wast en draagt. Op die manier kan je overhemd wel jaren meegaan, zonder dat je ooit hoeft te denken aan strijken. Dus naast dat je niet elke zoveel maanden nieuwe overhemden moet kopen, wat natuurlijk wel mag, hoef je ook niet meer te strijken. Wat je uiteindelijk toch best wel wat geld scheelt, alleen omdat je een iets duurder overhemd aanschaft.

Goed gekleed in de juiste pasvorm

Een ander kenmerk dat de overhemden van Seidensticker zo populair maakt, zijn de vele verschillende pasvormen. Als er een merk is dat veel verschillende pasvormen heeft, dan is het Seidensticker wel. Hierdoor is er voor elk formaat man wel een knap overhemd te vinden, en dat is waar het uiteindelijk allemaal om draait. Want iedereen, dik of dun en breed of lang, heeft het recht om in een knap overhemd rond te kunnen lopen. Zo zijn de mannen van wat groter volume iets sneller bij Seidensticker omdat niet elk merk alle maten maakt, terwijl de iets minder gevulde man misschien iets langer over deze zoektocht moet doen.
HemdVoorHem kleding voor iedere man