schiesser heren pyjama

SCHIESSER verkooppunten

SCHIESSER: een symbool van kwaliteit

SCHIESSER is een merk dat synoniem staat voor kwaliteit, en dat is precies waarom het zoveel verkooppunten heeft in heel Nederland. De familie Schiesser doet niet mee aan vluchtige modetrends als het gaat om het maken van ondergoed. Natuurlijk blijft het merk up-to-date met moderne ontwikkelingen, maar nooit ten koste van de kwaliteit. Ze blijven trouw aan hun roots door alleen de beste materialen te gebruiken en tegelijkertijd te moderniseren waar het zinvol is.

Een goed voorbeeld hiervan is de moderne lijn 95/5, die voorzien is van 5% elastaan. Deze toevoeging zorgt voor een betere pasvorm en nog meer draagcomfort bij het herenondergoed. Ondanks deze moderne aanpassingen blijft SCHIESSER "ouderwets" als het gaat om de kwaliteit van het materiaal. Het katoen dat ze gebruiken, is nog steeds van dezelfde hoogwaardige kwaliteit als in de beginjaren van het merk, en dat zal zeker niet veranderen. Ook de modellen die populair zijn, blijven in de collectie, wat zeer gewaardeerd wordt door klanten. Het is dan ook niet verwonderlijk dat zoveel winkels SCHIESSER verkooppunten willen zijn. Alleen de beste herenmodezaken en lingeriewinkels die kwaliteit hoog in het vaandel hebben, mogen SCHIESSER herenondergoed aanbieden.

Ook online verkrijgbaar

Op zoek naar SCHIESSER verkooppunten in jouw buurt? Tegenwoordig is het natuurlijk niet meer nodig om de deur uit te gaan om je favoriete SCHIESSER herenondergoed te kopen. Bij HemdVoorHem.nl vind je een uitgebreide collectie van SCHIESSER online. Onze webshop is zo ontwikkeld dat je snel en eenvoudig het ondergoed van je keuze kunt vinden. We bieden scherpe prijzen, soms zelfs outlet prijzen, en verzenden je bestelling gratis.

Bij HemdVoorHem.nl kun je rekenen op kwaliteit, gemak en uitstekende service, allemaal vanuit het comfort van je eigen huis.

HemdVoorHem kleding voor iedere man