Review: Sweatproof van RJ Underwear

Wat is sweatproof van RJ Underwear?

Iedereen kent eigenlijk wel iemand die er last van heeft: transpireren. De mannen die hier veel last van hebben, weten hoe vervelend het kan zijn. De grote zweetplekken onder de oksels, op de rug en langs de bilnaad. Wat RJ Underwear heeft gedaan, is het plaatsen van sweatproof materiaal bij deze transpirerende plekken. Wat dit materiaal doet, is het absorberen van je zweet waarna het gelijk wordt verdampt. Je hebt op die manier dan geen last van zweetdruppels aan de binnenkant van je ondergoed en ook voelt het niet vochtig aan. Dat het niet vochtig aanvoelt, betekent dus ook dat je overhemd droog blijft. Waardoor je niet langer bang hoeft te zijn om uw armen omhoog te doen of je colbert uit te trekken.

Waar is op gelet bij de review van sweatproof van RJ Underwear

Bij het maken van een beoordeling over een product moeten er op meerdere factoren gelet worden. Gelukkig voor jou hebben wij die al uitgezocht en hoef jij die alleen maar aandachtig door te lezen. Waar op gelet moet worden bij dit product is redelijk vanzelfsprekend. Als we het hebben over ondergoed dat sweatproof moet zijn, gaan we natuurlijk kijken of het daadwerkelijk sweatproof is. Daarnaast moeten we ook kijken of de beloftes die ze maken ook waar zijn. Voelt sweatproof van RJ Bodywear droog aan, of voet het als plastic waar je zweet aan de binnenkant naar beneden druipt? Zijn er nog steeds zweetplekken in je overhemd? Voel jij je veilig in leuke kleuren, zonder vrees voor natte plekken?

Onze beoordeling van RJ Underwear

Nu je weet waar wij op gelet hebben, is het tijd om antwoorden te krijgen. Wij hebben namelijk over een langere tijd gekeken naar hoe sweatproof van RJ Underwear presteert. En wij zijn er erg positief over. Onze conclusie is dat sweatproof van RJ Underwear ook echt sweatproof is. En ja, het materiaal voelt droog aan. En nee, er zijn geen zweetplekken te vinden in de lagen die er overheen gedragen zijn. En dit zegt best wel wat, aangezien het op warme dagen uitgeprobeerd is, maar ook op het ijs tijdens een zware ijshockeytraining. Waarbij hetzelfde resultaat is: geen doordrukkende zweetplekken. Dus ja, je kan je vanaf nu veilig voelen in leuke kleuren. Want die zweetplekken, daar heb je geen last meer van!
HemdVoorHem kleding voor iedere man