Poloshirts het hele jaar door

Elke dag een poloshirt

Het dragen van een poloshirt moet eigenlijk elke dag wel kunnen. De meeste kantoren hebben al geen strikte kledingvoorschriften meer, zolang als je niet in je pyjama op komt dagen is het meeste wel goed. En alle andere rustige dagen mag je zelf bepalen wat je aantrekt en wat je niet aantrekt. Laat mij je vertellen dat op je vrije dag, je graag een polo aan hebt. Dat heeft meerdere redenen. Eén daarvan is dat wanneer je de deur opendoet voor de postbode, dat je er nog steeds goed uit ziet. Of nog eventjes snel een paar boodschapjes moet doen. Een andere reden is de meest bekende kwaliteit van de polo. En dat is simpelweg dat het gewoon lekker zit. Daar zit natuurlijk een heleboel denkwerk achter, zodat jij dat niet op jouw vrije dag hoeft te doen!

Het comfort van het poloshirt

Het feit dat de polo zo verdomde comfortabel is, heeft verschillende redenen. Dit heeft natuurlijk veel te maken met het sportieve verleden van dit kledingstuk. Daarom is het ook niet gek dat we er nu nog steeds zo heel veel van zien. De polo komt namelijk voort uit twee elitaire sporten: tennis en golf. Dus dat zijn niet zomaar twee sporten waar je alles bij aan kan trekken, dat zeker niet. Bij deze sporten is een vereiste dat je er goed uitziet.

Klassiek en modern: de polo

Omdat de polo zo een sportief verleden heeft, is het zowel een klassiek kledingstuk, als een moderne. Dit is onder andere de schuld van de huidige modetrends. Eén daarvan, zoals je waarschijnlijk wel gemerkt hebt, is de retro-look. Deze zorgt ervoor dat alles dat ooit hip was, weer hip wordt. Daarnaast is het poloshirt ontworpen als kledingstuk met een elegante uitstraling. En wat 80 jaar geleden bestempeld was als elegant, is nu nog steeds elegant. En dat is helemaal niets slechts, want dat zorgt er alleen maar voor dat je er over het algemeen een heel stuk beter uitziet.

Lange mouwen poloshirts

Nou wordt de typische polo met korte mouwen gemaakt. In de winter staat dus de gemiddelde man niet te springen om met korte mouwen rond te lopen. Daarom worden er ook, speciaal voor jou, lange mouwen polo’s gemaakt. Deze hebben nog steeds dezelfde uitstraling als de korte mouwen poloshirts, alleen zijn ze dan gewoon een stukje warmer. En ze zijn nog steeds heerlijk om overal naartoe te dragen. Want dat is waar wij de polo nu eigenlijk voor gebruiken. De nette vervanger van het T-shirt of de comfortabele vervanger van het overhemd.
HemdVoorHem kleding voor iedere man