heren polo

Polo trend: de kraag omhoog?

Polokraag omhoog dragen?

Het dragen van een herenpolo is comfortabel en typisch een kledingstuk dat elke man kan dragen. Op de werkvloer wordt het steeds populairder om deze shirts aan te trekken. Maar hoe wordt een polo nu eigenlijk gedragen? Een aantal stylingtips kan meehelpen om op de juiste manier dit kledingstuk te gebruiken. Een herenpolo ondersteunt als het ware je outfit. Draag je een chique chino of pantalon? Doe dan de polo in je broek en sluit de bovenste knoopjes. Wordt de herenpolo op een jeans gedragen, dan kunnen de bovenste knoopjes open gelaten worden. Het geheel ziet er dan wat informeler uit.

Kraag omhoog van je polo?

De kraag van de herenpolo omhoog dragen is eigenlijk een beetje not-done. Het omhoog zetten van je polokraag ziet er al snel wat kakkerig uit. Het lijkt alsof er een stijlvolle uitstraling wordt gesuggereerd. Doe de kraag maar gewoon omlaag, omdat het totaal niet functioneel is om deze omhoog te doen. Het is eigenlijk een achterhaald modebeeld.

Wat is wel een goede styling?

Een herenpolo mag niet te kort zijn. Hij moet eigenlijk tot halverwege de ritssluiting van de broek vallen. De mouwen horen halverwege de biceps te reiken. Zijn de mouwen te kort, dan ziet het er al snel uit alsof de spieren getoond moeten worden. Dat is met een polo niet echt de bedoeling! Wanneer de knoopjes gesloten worden gedragen, moet de polo strak om de borstkas zitten.
Géén ondershirt
Een ondershirt dragen onder een polo kan als resultaat hebben dat de mouwen onder de mouwen van de polo uitkomen. Dat kan dus echt niet. De polo is een shirt dat met de warmere dagen wordt gedragen, dus een t-shirt onder dit shirt is eigenlijk altijd overbodig.
Combineren
Een polo combineren met een colbertjasje kan prima wanneer deze maar ín de broek wordt gedragen en de knoopjes gesloten zijn. Je kan met de vele kleuren die de collectie van Hemdvoorhem.nl laat zien, mooie combinaties maken.

Voor voldoende keus zorgen

Polo's zijn een must in de garderobekast. Wanneer buiten de temperatuur op gaat lopen, dan is het fijn om een aantal kleuren in de kast te hebben waarmee je goed kunt combineren met chino's en jeansbroeken. Wij hebben prachtige polo's die geschikt zijn voor elke man. Verkrijgbaar in diverse pasvormen, maten, dessins en kleuren. Ideaal om een prima outfit samen te stellen voor de warmere dagen op kantoor. Poloshirts met opdruk zijn prettig om te dragen tijdens vrije tijd en vakantie.
HemdVoorHem kleding voor iedere man