Parfum als cadeau voor Valentijn

Herenparfum

Cadeaus krijgen is leuk, maar cadeaus geven is misschien nog wel leuker! Want hoe leuk is het als je iemand blij kan maken met een mooi cadeau? Of het nu gaat om iemand verrassen op zijn verjaardag, of zomaar, er is altijd een goede reden om een mooi cadeau te geven. Maar en cadeau voor een man kan vaak een grote uitdaging zijn, soms valt er gewoonweg niets te verzinnen en ben je ten einde raad. Daarom helpt HemdVoorHem.nl je uit de brand! Het aantal parfums voor hem dat je online kan bestellen is schijnbaar oneindig. Te veel keuze maakt het lastig, tenzij je precies weet welk merk en welke geur je graag hebben wil. Wij hebben een selectie gemaakt van de mooiste herengeuren sets die aansluiten op onze collecties en daarbij hopen wij het je zo makkelijk mogelijk te maken. 

De oplossing!

De geschenksets van HemdVoorHem.nl met een herengeur en nog iets extra's is een cadeau waar veel mannen blij van worden. Want de naam geschenkset zegt het al, deze sets met een herengeur en een fijne toevoeging, zijn ook door de mooie verpakking perfect geschikt om cadeau te doen. Hieronder een paar van onze favoriete geschenksets:

Heren cadeaubox: CK One parfum + Calvin Klein boxer short

Een handige cadeauset voor de Calvin Klein fan die weinig op de wenslijst heeft staan. Een mooie set van Calvin Klein met de 50ml eau de toilette CK One en een zwarte logo boxer met een extra brede witte tailleband. Samen stijlvol ingepakt in een luxe cadeaudoos die klaar is om gegeven te worden.

Heren cadeaubox: Hugo Boss Bottled parfum + 2-pack Hugo Boss sokken

Deze cadeau set van Hugo Boss voor echte mannen. In deze luxe geschenkverpakking zit een 50ml eau de toilette van de heerlijke Hugo Boss geur Bottled met daarbij een duopak sokken; klaar om zo cadeau te doen. Het is een set die veel mannen blij zal stemmen en waarbij je net even met een iets meer aangekleed cadeau komt dan als je alleen de geur geeft.

Heren cadeaubox: Tommy Hilfiger parfum + 2-pack Tommy Hilfiger sokken

Een unieke cadeauset voor de moderne man. Deze set bestaat uit een luxe zwarte geschenkverpakking met daarin een flesje Tommy eau de toilette 30ml (een houtachtige geur met een mix van pompelmoes, groene munt, veenbes, gele roos en rood ahornhout) en een 2-pack Tommy Hilfiger sokken.

Heren cadeaubox: Armani Acqua di gio parfum + Armani boxer

De stijlvolle cadeau set van Armani voor mannen die zich graag kleden met het Italiaanse stijlgevoel. In deze luxe geschenkverpakking zit een 50ml eau de toilette van de heerlijke Armani geur Acqua di gio met daarbij een zwarte Armani boxer. Als je niet weet waar je iemand blij mee maakt is dit een prachtige set die door veel mannen graag ontvangen wordt.

 

Je kan deze en alle andere geschenksets vinden in onze webshop, succes!

HemdVoorHem kleding voor iedere man