Ledûb overhemden

Overhemden online bestellen

UNIEK: STRIJKVRIJE OVERHEMDEN 

Overhemden online bestellen kan eenvoudig en snel bij HemdVoorHem.nl. We bieden een uitgebreid assortiment strijkvrije overhemden van onder andere de merken: OLYMP, Seidensticker en Eterna. Daarnaast hebben we bijpassende zijden stropdassen en heren ondergoed van SCHIESSER in onze online webwinkel. 
In onze webwinkel kan je veilig overhemden, stropdassen en heren ondergoed online kopen. We hebben onze webshop beveiligd met een SSL certificaat en hebben een beveiligde betaalomgeving. 
Naast het ruime assortiment bieden we alle voordelen op het gebied van veilig online betalen, snelle bezorging en het retourneren van artikelen. De meeste artikelen worden al binnen één werkdag geleverd. De verzendkosten voor alle afleveradressen in Nederland en België zijn gratis. Daarnaast kan je de bestelling overal laten bezorgen, dus ook op je werk of bij een PostNL servicepoint. Daarnaast is onze webwinkel HemdVoorHem.nl aangesloten bij het thuiswinkelkeurmerk, zodat jij als consument erop kan vertrouwen dat we aan de juiste wet- en regelgeving voldoen. 

Nooit meer strijken! 

Je overhemd wassen, drogen en strijken met je eigen lijf! De overhemden in onze webwinkel zijn allemaal strijkvrij en worden glad door het dragen. HemdVoorHem.nl biedt een ruime keus strijkvrije overhemden. 

Je kunt in onze webshop terecht voor: 
Overhemden
Seidensticker Splendesto 
Eterna Redline 
Eterna Blackline 
Olymp Luxor 
Normale mouwlengte, extra mouwlengte: Mouwlengte 7 en overhemd met korte mouw 
Stropdassen: 100% zuiver zijde 
Ondergoed: Schiesser My BasicX 
Schiesser Top. Cotton 
Schiessrt Top.edition 
Boxershort, singlet, T-shirt, slip
HemdVoorHem kleding voor iedere man