Heren overhemd

OLYMP winkel

Het merk OLYMP: kwaliteit en comfort voor de moderne man

Het bekende merk OLYMP is een vertrouwd gezicht in menig herenmodewinkel, zowel fysiek als online. Maar wat maakt dit merk zo succesvol? Het antwoord is eenvoudig: OLYMP heeft zijn succes te danken aan de hoogwaardige kwaliteit van hun kleding, met name hun strijkvrije overhemden. Deze overhemden zijn honderd procent kreuk- en strijkvrij, wat ze bijzonder populair maakt bij zowel winkeliers als consumenten.

OLYMP in winkels en online

De herenmode van OLYMP is te vinden in fysieke winkels, zoals die in Haarlem, en bij online aanbieders zoals HemdVoorHem.nl. Dankzij de populariteit van het merk vind je bij HemdVoorHem.nl de volledige collectie strijkvrije overhemden van OLYMP, waaronder:

  • Level Five: Strak getailleerde overhemden voor een moderne, slanke look.
  • Luxor Slimline: Modieus getailleerde overhemden die stijl en comfort combineren.
  • Luxor: Overhemden met een normaal, recht model voor een klassieke pasvorm.

Naast overhemden met lange mouwen zijn er ook varianten met korte mouwen beschikbaar. Zelfs voor langere mannen biedt OLYMP overhemden met extra mouwlengte, zodat iedereen kan genieten van de perfecte pasvorm.

Overige OLYMP producten

OLYMP biedt niet alleen strijkvrije overhemden, maar ook een breed scala aan andere producten, zoals polo's, stropdassen, herentruien en herenondergoed. De polo's zijn gemaakt van sterk katoen, wat zorgt voor een lange levensduur en optimaal draagcomfort. En bij HemdVoorHem.nl betalen wij de verzendkosten voor alle bestellingen!

Bekijk hier het volledige online assortiment van OLYMP  en ontdek waarom zoveel mannen kiezen voor de kwaliteit en stijl van OLYMP.

HemdVoorHem kleding voor iedere man