Boord overhemd

OLYMP Privat heren overhemden

Klassieke kledingstijl: OLYMP Privat overhemden voor de zondagse look

Het nette Privat overhemd van OLYMP past perfect bij de traditionele zondagse kleding die vaak gedragen wordt in de gereformeerde kerk. Voor veel mannen is een goed passend pak met bijbehorend overhemd een essentieel onderdeel van hun garderobe voor de kerkgang. Een klassiek wit overhemd met een stropdas is een veilige en respectvolle keuze, die past bij de waardige sfeer van een kerkbezoek. Het dragen van zondagse kleren is voor velen een manier om hun eerbied en respect te tonen, zowel naar de omgeving als naar de traditie.

Een traditioneel wit overhemd

Het kiezen van het juiste overhemd voor de kerk kan een uitdaging zijn, omdat veel moderne overhemden niet de klassieke uitstraling hebben die je zoekt. OLYMP biedt een uitgebreide collectie witte herenoverhemden met een nette, stevige boord en manchetten, perfect voor een klassieke look. Deze overhemden zijn verkrijgbaar in verschillende pasvormen en zijn voorzien van een Kent kraag, die zich uitstekend laat combineren met een stropdas. Of je nu kiest voor een overhemd met of zonder borstzak, bij OLYMP vind je altijd een passend model.

Extra lang wit overhemd

Voor langere mannen biedt OLYMP overhemden met extra lange mouwen, ook wel mouwlengte 7 genoemd. Deze overhemden zijn niet alleen voorzien van langere mouwen, maar zijn in hun geheel ook 5 centimeter langer, waardoor ze netjes in de broek blijven zitten. Een effen wit ondershirt onder je witte overhemd zorgt ervoor dat het niet doorschijnt en langer mooi blijft. Ook voor lange mannen zijn er extra lange witte t-shirts beschikbaar, wat het draagcomfort aanzienlijk verhoogt.

Nette kleding voor elke gelegenheid

Een klassiek wit overhemd vormt de basis van een nette kledingstijl. Het pak en de stropdas die je erbij kiest, bepalen de uitstraling die je wilt bereiken. Een mooie, stevige boord en kraag zijn essentieel voor een verzorgd uiterlijk; ze kunnen het verschil maken tussen een nette en een onverzorgde look. De overhemden van OLYMP zijn strijkvrij, waardoor je de hele dag netjes blijft, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over kreukels. Zo blijf je er, zelfs na een lange dag, correct en verzorgd uitzien.

Online bestellen

Helaas zijn de OLYMP Privat overhemden niet in onze webshop te bestellen. Wil je een OLYMP Privat overhemd kopen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers, die je graag verder helpt.

HemdVoorHem kleding voor iedere man