non iron overhemden

Olymp overhemden gezien in de Linda

Strijkvrije overhemden bij HemdVoorHem.nl

Bij HemdVoorHem.nl vind je een uitgebreid assortiment strijkvrije overhemden. Naast het volledige assortiment van OLYMP hebben wij ook strijkvrije overhemden van Eterna en Seidensticker. Alle no iron overhemden uit ons assortiment zijn gemaakt van 100% katoen, wat zorgt voor een perfect draagcomfort dankzij de vochtregulerende en zuurstofdoorlatende eigenschappen van de stof. Strijkvrije overhemden van OLYMP bestel je eenvoudig en snel online bij HemdVoorHem.nl.

Hoogwaardige strijkvrije overhemden

Onze collectie strijkvrije overhemden biedt je de beste merken:

  • OLYMP
  • Eterna
  • Seidensticker

Deze overhemden zijn van 100% katoen en zorgen voor een optimaal draagcomfort. Ze zijn vochtregulerend en laten zuurstof door, waardoor je je de hele dag fris en comfortabel voelt. Onze no iron overhemden zijn ideaal voor de moderne man die er altijd verzorgd uit wil zien zonder tijd te besteden aan strijken.

Extra lange mouwen voor lange mannen

Voor mannen met extra lange armen hebben we ook overhemden met extra lange mouwen (mouwlengte 7). Deze overhemden bieden dezelfde kwaliteit en comfort, maar dan met de extra lengte die je nodig hebt.

Verschillende pasvormen

Bij HemdVoorHem.nl heb je de keuze uit drie verschillende pasvormen, zodat je altijd een overhemd vindt dat perfect bij jouw lichaam past:

Recht model overhemden:
Deze overhemden hebben een rechte pasvorm voor optimale bewegingsvrijheid. Geschikt voor een klassieke en comfortabele uitstraling. Dit zijn onder andere:

  • OLYMP Luxor
  • Eterna Comfort Fit
  • Seidensticker Splendesto

Modieus getailleerde overhemden:
Licht getailleerde overhemden voor een modieuze uitstraling. Perfect voor mannen die een subtiele, maar stijlvolle look willen. Dit zijn onder andere:

  • OLYMP Luxor Slimline
  • Eterna Modern Fit
  • Seidensticker Splendesto

Slimfit overhemden:
Strak getailleerde overhemden, vaak met een Italiaanse kraag en knopen, voor een moderne en scherpe look. Ideaal voor mannen die een slanke pasvorm prefereren. Dit zijn onder andere:

  • OLYMP Body Fit Level 5
  • Eterna Slimfit
  • Seidensticker Schwarze Rose

Eenvoudig online bestellen

Bestel jouw strijkvrije overhemden eenvoudig en snel online bij HemdVoorHem.nl. We hebben een uitgebreid assortiment no iron shirts, die je misschien al gezien hebt in het magazine van Linda. Onze gebruiksvriendelijke webshop zorgt ervoor dat je met slechts enkele klikken jouw favoriete overhemden kunt bestellen.

Betaalmethoden en snelle levering

In onze online shop kun je zelf kiezen hoe je wilt betalen. We bieden diverse betaalopties, waaronder iDEAL, creditcard en achteraf op rekening. Na het plaatsen van jouw bestelling sturen we je overhemden dezelfde werkdag nog per post naar je toe, zodat je snel kunt genieten van je nieuwe kleding.

Bezoek HemdVoorHem.nl en ontdek onze brede selectie strijkvrije overhemden van OLYMP, Eterna en Seidensticker. Met onze ruime keuze in pasvormen en stijlen vind je altijd het perfecte overhemd voor elke gelegenheid.

HemdVoorHem kleding voor iedere man