non iron overhemden

OLYMP gaat de korting in

De polo’s van OLYMP

Wie het merk OLYMP kent, kent het waarschijnlijk van de overhemden. Dit is ook helemaal niet raar, aangezien ze een grote, misschien wel de grootste, speler op het gebied van strijkvrije overhemden zijn. En strijkvrije overhemden zijn zeer geliefd, vanzelfsprekend natuurlijk. Maar dit grote merk heeft nog veel meer te bieden. Eén van de dingen die dit merk nog meer maakt, zijn polo’s. ook deze zijn van de hoogste kwaliteit, en stellen dus zeker niet teleur.

Ook, net als de overhemden van dit merk, zijn deze polo’s te vinden in allerlei verschillende kleuren, printjes, pasvormen en maten. Zo zit er voor elke man wat tussen. Want als je denkt dat het verschil in bijvoorbeeld pasvorm minder uit maakt omdat het een polo is, zit je fout. Want ook een polo moet mooi en comfortabel zitten. Dus naast dat ze comfortabel zijn, zijn ze dus ook leuk. Net als hun overhemden. Wat is er dan zo leuk aan, vraag jij je af? Poloshirts in het algemeen kunnen leuk zijn, door hun leuke prints. Wat die van OLYMP zeker hebben. Maar ook de polo’s met een grapje erin worden gemaakt door OLYMP. Zo zijn er ook effen polo’s met een vrolijk printje in de boord, net als wat van de effen overhemden van dit merk.

3 voor €149

Omdat deze polo’s ook zo goed zijn in kwaliteit en ontwerp, zit er ook best wel een prijskaartje aan. Daarom is het hartstikke leuk als ze eindelijk eens de korting in gaan. Normaal is één poloshirt van OLYMP bij ons €69,95. Nu ze in de sale zijn, kan je drie polo’s voor €149 kopen. Dit betekent dat je ongeveer €50 per polo kwijt bent. Dat scheelt dus behoorlijk wat. En deze poloshirts zitten zo lekker, gedurende de warmere lentedagen en de zomer heb je er daar zeker wel drie van nodig. Dus is het goedkoper om er nu gelijk drie te bestellen in plaats van over de hele zomer drie aparte.

Sale bij HemdVoorHem.nl

Wij, al zeggen we het zelf, verkopen veel leuke producten. Maar net als met de OLYMP polo’s, zijn deze vaak wel te vinden met een prijskaartje. En wij kunnen best begrijpen dat jij dat niet altijd even leuk vindt, wij zijn immers ook gewoon mensen. Daarom hebben we ook vaak genoeg sale. Op deze manier kunnen we je toch een beetje helpen in deze wereld. Dit is onze manier om bedankt te zeggen tegen al onze leuke klanten.
HemdVoorHem kleding voor iedere man