OLYMP overhemd

OLYMP Business overhemden

OLYMP business overhemden stijl en kwaliteit voor elke gelegenheid

Bij HemdVoorHem.nl bieden we een uitgebreide collectie OLYMP business overhemden, perfect voor zowel formele als casual gelegenheden. Onze collectie bestaat uit OLYMP Luxor (normaal recht model) en OLYMP Luxor Slim Line (slim fit). Binnen deze collecties kun je kiezen uit overhemden met korte mouwen en overhemden met extra lange mouwen (mouwlengte 7). Deze veelzijdige overhemden zijn ideaal om te dragen onder een pak, maar kunnen ook casual gedragen worden op een spijkerbroek.

Hoogwaardige kwaliteit en comfort

OLYMP business overhemden staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en uitstekende draagcomfort. Gemaakt van de beste materialen, bieden deze overhemden een perfecte pasvorm en een stijlvolle uitstraling. Of je nu kiest voor het klassieke rechte model van OLYMP Luxor of de slanke pasvorm van OLYMP Luxor Slim Line, je bent verzekerd van een overhemd dat zowel comfortabel als modieus is.

Veilig en gemakkelijk online winkelen

Bij HemdVoorHem.nl staat jouw veiligheid en gebruiksgemak voorop. Onze webshop is gebruiksvriendelijk en op alle mogelijke manieren beveiligd. De gehele website is beveiligd met een SDSL-certificaat en onze betaalomgeving wordt extra beveiligd en uitgevoerd door Multisafepay, onder toezicht van de Nederlandse bank. Je kunt bij ons ook tot 14 dagen achteraf betalen, wat je vindt tijdens het bestelproces. Bovendien zijn we aangesloten bij het thuiswinkel keurmerk, zodat je erop kunt vertrouwen dat we aan de juiste wet- en regelgeving voldoen.

Zakelijke oplossingen voor bedrijven

Voor de zakelijke markt biedt HemdVoorHem.nl diverse oplossingen:

  • personeelsaanbieding: Wil je iets extra's doen voor je personeel? Wij bieden de mogelijkheid om samen met je bedrijf een personeelsaanbieding op te stellen. Je hoeft alleen de personeelsaanbieding kenbaar te maken via bijvoorbeeld e-mail of een vermelding op het intranet. Wij zorgen in overleg met jou voor een passende aanbieding en handelen alle bestellingen en vragen van je personeel af.

  • een eigen stropdas: Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van stropdassen en damesshawls. Op basis van je logo of complete huisstijl ontwerpen wij samen met jou een uniek en verrassend dessin. Je beschikt al over een eigen stropdas bij een oplage vanaf 50 stuks.

  • korting op bulkbestellingen: Een grote bestelling plaatsen is eenvoudig en snel bij HemdVoorHem.nl. Bovendien kun je dan een aantrekkelijke korting krijgen op onze overhemden, stropdassen en herenondergoed. Als je meer dan 10 exemplaren van één artikel bestelt, kunnen we een korting voor je berekenen. Bij een bestelling van 10 stuks of meer van één artikel maken we graag een offerte voor je.

Contact en klantenservice

Voor meer informatie over onze zakelijke oplossingen kun je 7 dagen per week per mail contact opnemen met onze zakelijke klantenservice via [email protected]. Op werkdagen tussen 9.30 en 17.00 uur zijn wij ook telefonisch bereikbaar.

Bij HemdVoorHem.nl vind je de perfecte OLYMP business overhemden die passen bij jouw stijl en behoeften. Ontdek onze collectie en ervaar de kwaliteit en comfort van OLYMP overhemden. Met onze uitstekende service en veilige winkelomgeving zorgen we ervoor dat je altijd tevreden bent met je aankoop. Bezoek HemdVoorHem.nl vandaag nog en shop jouw favoriete OLYMP overhemden.

4o

HemdVoorHem kleding voor iedere man