strijken

NOOIT MEER OVERHEMDEN STRIJKEN, TE MOOI OM WAAR TE ZIJN?

Strijkvrij de beste


Webwinkel www.hemdvoorhem.nl laat deze wens uitkomen door de verkoop van strijkvrije overhemden. Dé ideale oplossing voor iedereen die niet van strijken houdt, maar toch graag goed voor dag wil komen! Deze hemden hoeven niet gestreken te worden, maar kun je na het wassen uitkloppen, ophangen en voor je hem aantrekt alleen nog even met je handen gladstrijken. Eventuele kreukels die er daarna nog zijn, verdwijnen door de lichaamswarmte vanzelf. 

Via de shop zijn de strijkvrije hemden, met korte of lange mouw, in alle herenmaten te verkrijgen. De overhemden zijn er in effe kleuren, met streep of ruitjes motief en altijd van één van de kwaliteitsmerken Seidensticker, Olymp of Eterna. Doordat alle overhemden van 100% katoen zijn, dragen ze luchtig, ademen goed en leiden daarom niet tot zweterigheid. Deze webwinkel voor mannen, verkoopt naast de strijkvrije overhemden, ook bijpassende stropdassen, truien, polo’s, ondergoed, sokken en accessoires. De shop biedt gratis verzending en er kan veilig achteraf worden betaald.

Het kopen van een goed heren overhemd is niet altijd makkelijk, maar wel een belangrijk onderdeel als je er goed gekleed uit wilt zien. Een mooi pak kan zomaar worden verpest door het dragen van een verkeerd of verkreukeld overhemd. Hemd voor Hem heeft een uiteenlopend assortiment strijkvrije overhemden, van casual tot een smoking, met extra lange mouwlengte of juist een korte mouw. D

De webwinkel haakt slim in op het feit dat bijna niemand met veel plezier een overhemd strijkt; de uitvinding van deze strijkvrije overhemden blijkt dan ook een schot in de roos! Naast het feit dat de overhemden handig zijn als je weinig tijd en zin hebt om te strijken, zijn ze ook ideaal voor mannen die veel op (zaken)reis zijn. Deze overhemden zijn dé oplossing om kreukvrij in een vergadering te verschijnen en passen perfect in een koffertje. 

Alle overhemden zijn van 100% katoen, beschikbaar in diverse kleuren en zijn van gerenommeerde merken. De stof is vriendelijk voor de huid, ademend en kent een maximale vochtopname. Bij een mooi overhemd hoort natuurlijk een passende stropdas. Ook deze zijn te vinden in de webwinkel en zijn van 100% zijde, goed afgewerkt en van mooie kwaliteit. Voor iedere gelegenheid is wel een das te vinden, want er zijn smalle, gestreepte en exclusieve stropdassen in effe kleuren of met een structuur. Naast prachtige overhemden en stropdassen verkoopt de shop polo’s, truien en vesten, ondergoed, sokken en accessoires. Hemd voor Hem biedt mannen de mogelijkheid een mooie outfit bij elkaar te shoppen en biedt een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Over Hemd voor Hem

In 2010 werd de online winkel www.hemdvoorhem.nl gelanceerd, dé webshop voor mannen met een groot en gevarieerd assortiment aan herenkleding. Mede dankzij het succes van de strijkvrije overhemden, is Hemd voor Hem uitgegroeid tot een goed lopend en snel groeiend bedrijf. De organisatie was een van de eerste met een mobiele webshop en de eerste in Nederland met Social whispers (korting na een tweet of facebook bericht). Hemd voor Hem hecht veel waarde aan een tevreden klant en realiseert dit onder andere door een collectie aan te bieden met gerenommeerde kwaliteitsmerken. Daarnaast is de website overzichtelijk, het bestelproces gemakkelijk, worden er geen verzendkosten in rekening gebracht en kan er veilig worden betaald. Ook heeft de webshop het Thuiswinkel Keurmerk gekregen.
HemdVoorHem kleding voor iedere man