non iron overhemden

Non-iron overhemd toch strijken

Geeft dat geen problemen?

Het kan zomaar eens uit gewoonte gebeuren, maar je kan het ook gewoon doen omdat je het leuk vindt. Het is je vast wel eens gebeurd dat je jouw strijkvrije overhemd gestreken hebt. En dat is helemaal niet erg. Het enige dat dan gebeurt is dat je vijf minuten van jouw dag kwijt bent. Voor de rest gaat je overhemd er niet anders van zitten. En slijt het zeker ook niet sneller. Het is dus helemaal geen probleem als je je non iron overhemd strijkt. Tijdens het strijken gebeurt hetzelfde als wanneer je het overhemd aandoet en het glad valt door de lichaamswarmte. Dus heb je een passie voor strijken, dan zijn non iron overhemden alsnog goed om aan te schaffen. Simpelweg omdat ze zo leuk zijn. Maar ook als je een hekel hebt aan strijken is het een goed idee om non iron overhemden aan te schaffen. Alleen dan met de reden dat je deze niet hoeft te strijken.

Lichte en donkere kleuren

En hoe zit het dan met het verschil tussen lichte en donkere kleuren, vraag jij je dan af. Daar kan je wel een verschil in maken als je je  non iron overhemd gaat strijken. Bij een donkere kleur overhemd is het namelijk slimmer om de binnenkant te strijken. Dan blijft de kleur langer mooi en kan je langer genieten van je non iron overhemd. Bij donkere kleuren moet je vooral denken aan kleuren als zwart, donkerblauw, maar ook een kleur als rood valt onder de donkere kleuren. Lichte kleuren daarentegen hebben minder snel de neiging om van kleur te vervagen.  Daarom is het dan ook niet nodig om jouw licht gekleurde non iron overhemd via de binnenkant te strijken.

Nog meer vragen?

Mocht je na deze blog nog meer vragen hebben over non iron overhemden, dan is het altijd mogelijk om contact op te nemen met onze klantenservice. De klantenservice bij HemdVoorHem.nl is er namelijk om jou te helpen. En als je hulp nodig hebt met het uitzoeken van het juiste non iron overhemd dan willen we je met alle liefde helpen. 
HemdVoorHem kleding voor iedere man