lacoste polo lange mouw

Nieuwe trend: polo shirt met lange mouwen

Polo shirt met lange mouwen

In de herenmode bestaat sinds enige tijd een nieuwe trend: polo shirts met lange mouwen. Heren die er stoer, modieus en eigentijds bij willen lopen, moeten echt een aantal exemplaren van dit type polo in hun bezit hebben.
Een herenpolo met lange mouwen is bij ons verkrijgbaar in allerlei merken, soorten, kleuren en maten. De maten die je in de webshop kunt vinden, lopen uiteen van medium, XXL, met al grootste maat de 6XL. Onze collectie is uitgebreid, voordelig en je vindt er alle topmerken terug uit de wereld van de polokleding. ook kan je kiezen voor onze voordelige eigen productlijn, afgestemd op de laatste modetrends maar een stuk voordeliger dan de polo shirts voor heren van de traditionele topmerken.

De polo met lange mouwen: slim gezien

Een polo is een kledingstuk dat een sportieve doch formele uitstraling geeft aan zijn drager. De heren polo met lange mouwen is dan weer exact wat de naam zegt: een polo met lange mouwen. Het ideale kledingstuk voor koudere dagen. Dit type polo is net iets luchtiger en minder formeel dan een overhemd maar niet minder qua draagbaarheid. Het is een kledingstuk dat een tijdlang onverklaarbaar uit de mode is geweest maar zeker de laatste tijd weer helemaal terug is van weggeweest!

Het hele jaar door stijlvol voor de dag

De polo staat natuurlijk synoniem met de naam Lacoste. Sinds de ontwikkeling door Lacoste is de polo het kledingstuk bij uitstek geweest dat echt altijd gedragen kon en kan worden. Een polo is geschikt voor op het werk, is perfect voor een avondje uit en u valt er nooit mee uit de boot. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat de polo met lange mouwen aan een echte revival bezig is. Dit type is geschikt voor de koudere dagen tijdens de zomer of winter. Geen overbodige luxe in het Nederlandse weer. De polo geeft je bovendien een pak meer mogelijkheden om te combineren en diverse stijlen uit te dragen dan zo’n dikke wintertrui. Ook binnen het assortiment aan polo’s zelf vallen er heel wat keuzes te maken. Kies je voor een polo met een borstzakje, embleem of toch een subtiele print? Er is altijd wel iets terug te vinden naar jouw smaak.

Kwaliteit boven

De polo staat natuurlijk ook garant voor kwaliteit. Polo’s met lange mouwen zijn vaker wel dan niet gemaakt van katoen en professioneel afgewerkt. Een goede, nauw aansluitende pasvorm is regel eerder dan uitzondering. Naast het gemakkelijke gevoel is dit type polo ook veel meer dan een polo met korte mouwen geschikt voor op het werk. Het is het perfecte midden tussen echte formal wear en casual Friday net iets te letterlijk nemen. Een polo met korte mouwen neigt in de regel nog net iets te veel naar casual om in elke professionele situatie geschikt te zijn. Niet zo bij de polo met lange mouwen!

Merkenaanbod polo heren

Qua merken kan je bij HemdVoorHem.nl kiezen uit verscheidene gerenommeerde merken. Zo kan je denken aan onze Casa Moda Comfort Fit polo met lange mouwen. Of aan het gevestigde merk Lacoste, een merk met een lange traditie als grondlegger van het poloshirt. Uit de grote Lacoste collectie bieden wij onder meer de Lacoste Slim Fit met lange mouwen aan. Maar ook de Lacoste Classic Fit met lange mouwen, een zeer modieuze en eigentijds longsleeve poloshirt. Maak nu jouw keuze, bestel een stoere of casual herenpolo met lange mouwen online bij ons. En profiteer meteen mee van de vele voordelen die HemdVoorHem.nl aanbiedt. Zoals onze gratis bezorging, gunstige garantievoorwaarden, snelle levering en de ruime bedenktijd van 100 dagen.
HemdVoorHem kleding voor iedere man