Overhemd voor hem

Nette kleding voor een bruiloft

Wat is jouw rol in de bruiloft?

Wat je mag dragen naar een bruiloft wordt deels bepaald door wat jouw rol in de bruiloft is. Ben je de priester, dan ligt jouw outfit al klaar. Maar ben je de bruidegom, dan kan het zomaar eens zijn dat jij en de bruid allebei wat sterke meningen hebben over wat jij zou moeten dragen. Een andere belangrijke rol, is de vader van de bruid. Daar is er, als het goed is, maar één van. Hij kan dus zelf kiezen wat hij aan doet, want hij mag er wel een beetje bovenuit komen. Maar niet te veel, aangezien hij op verschillende momenten in de spotlights staat. Dan moet wat hij aan heeft toch wel een beetje instemmen met de rest van de bruiloft. Let dan vooral op dingen als kleur en printjes, deze vallen het meeste op. Een ander paar manchetknopen zullen het einde van de wereld niet betekenen. Maar als jij een gast bent, dan heb je natuurlijk niets te maken met al die kleurenschema’s en printjes. Dan bent je dus vrij om zelf alles samen te stellen. Zolang als je een pak aan hebt, is jouw outfit meestal wel goed. Tenzij de dresscode anders zegt, natuurlijk.

Wat is jouw stijl?

Dat je naar een bruiloft gaat wil niet gelijk zeggen dat je jouw eigen stijl achterwege kan laten. Juist verre daarvan. Er is geen enkele aankleding van een pak hetzelfde. Hoe je dat wil doen, is jouw keuze. Als de uitnodiging zegt dat je paars moet dragen, dan zijn daar talloze manieren voor om dat uit te voeren. Zo kan je ervoor kiezen om een geheel paars pak aan te trekken. Maar je kan ook voor een basis—gekleurd pak gaan met daarin een paars overhemd. Of nog een stapje minder kleurrijk: alleen een paarse stropdas. Maar die paarse stropdas kan je best combineren met een paar paarse Happy Socks, om iets meer karakter aan jouw outfit te geven. Op deze manier kan je toch trouw blijven aan jouw brave of juist maffe stijl. En meestal mag dat wel. Zolang als dat je niet te veel opvalt, want het is de dag van de bruid, dus niet de dag van de goed geklede mannen.

Stijladvies bij HemdVoorHem.nl

Mocht je er in je eentje niet helemaal uitkomen, dan is dat helemaal niet erg. Dat is juist harstikke normaal. Daarom hebben we bij HemdVoorHem.nl ook iemand die jou stijladvies kan geven. Dat kan gewoon over de telefoon, dus je kan zelf thuis gemakkelijk alles bestellen dat zij je aanraadt. En dit hoeft niet alleen voor een speciale gelegenheid te zijn, zoals een bruiloft, dit kan ook gewoon zijn omdat je anders niet weet wat je dragen moet. Of omdat je net hebt besloten om jouw hele stijl om te gooien en je daar eigenlijk best wel wat hulp bij kan gebruiken. En misschien ben je net heel veel afgevallen, dus zijn al jouw overhemden nu te groot. Dan is het handig dat je iemand hebt, die je kan vertellen welke maat en wat voor pasvorm dan goed bij jou kunnen staan. En waar je dat nieuwe overhemd eventueel mee zou kunnen combineren en welke kleur die combinatie het beste zou kunnen zijn. In al deze kleine dingetjes worden vaak foutjes gemaakt, dus als je zeker wil weten dat je het goed doet, neem dan even contact op met onze styliste.
HemdVoorHem kleding voor iedere man