Muchachomalo Bamboo

Muchachomalo winkels

De top 20 steden voor Muchachomalo verkooppunten in Nederland en België

Muchachomalo heeft zich stevig gevestigd in zowel Nederland als België, met een sterke aanwezigheid in de grootste steden. Hieronder vind je een overzicht van de top 20 steden waar de meeste Muchachomalo boxershorts worden verkocht, samen met informatie over de meest populaire verkoopadressen.

Webshop: het populairste verkoopkanaal

De webshop is sinds kort het meest populaire verkoopkanaal voor Muchachomalo. Via een select aantal webwinkels worden tegenwoordig meer boxershorts verkocht dan in alle traditionele winkels bij elkaar. Dit is natuurlijk geen verrassing, gezien de eenvoudige maatvoering en het gemak van online bestellen. Vanuit je eigen luie stoel kun je eenvoudig de nieuwste collectie boxershorts bestellen. Muchachomalo heeft zorgvuldig de beste webshops geselecteerd, en bij ons vind je de grootste keuze uit de nieuwste collectie.

Ga direct naar onze Muchachomalo webshop >>

Amsterdam: De concept store

Muchachomalo heeft een eigen winkel geopend in Amsterdam: een concept store waar je de optimale Muchachomalo-beleving kunt ervaren. Loop door de diverse thema's en dompel je onder in de feestelijke lifestyle die bij dit merk hoort.

Eindhoven: Sponsoring en speciaalzaken

In Eindhoven is Muchachomalo erg populair, mede dankzij sponsoring van diverse cafés. In deze stad vind je het merk in de betere herenondergoed speciaalzaken.

Rotterdam: Marketing stunt

Rotterdam was het toneel van een opvallende marketingstunt van Muchachomalo. Een groep "helden" uit het thema Heroes wandelde door het centrum, gekleed in niets anders dan hun Heroes-boxershorts, tijdens de actie genaamd "No Pants Day".

Purmerend: Online verkoop

Hoewel er in Purmerend zelf nog geen fysieke verkooppunten zijn, zijn de Muchachomalo boxershorts hier erg populair via online verkoop. Inwoners van Purmerend kunnen hun Muchachomalo-producten dus eenvoudig via het internet bestellen.

Nijmegen: Promotie in kroegen

In Nijmegen kun je het barpersoneel in diverse kroegen schaars gekleed in Muchachomalo ondergoed tegenkomen. Deze kroegen hebben zich aangesloten bij de Muchachomalo-lifestyle en promoten het trendy herenondergoed merk op een unieke manier.

Noordwijk: Guerilla marketing op het strand

Noordwijk, een van de populaire badplaatsen in Nederland, was het decor voor een opvallende guerilla marketing actie. Op een mooie zomerdag hield Muchachomalo een parade op het strand, met maar liefst 50 modellen in Muchachomalo beachwear, tot groot enthousiasme van het publiek.

Utrecht: Winkelstad

Utrecht staat bekend als een van de beste winkelsteden in Nederland, en Muchachomalo is hier verkrijgbaar in diverse winkels voor herenondergoed.

Hoofddorp: Muchachomalo party's

In Hoofddorp organiseert Muchachomalo speciale feestjes, met het merk als hoofdsponsor. Deze evenementen trekken veel publiek en zorgen voor hoogtepunten in het uitgaansleven van de stad. Helaas zijn de fysieke verkooppunten in Hoofddorp nog beperkt.

Beverwijk: De thuisbasis

Beverwijk is de geboorteplaats van Muchachomalo en hier bevindt zich het hoofdkantoor. Vanuit Beverwijk worden de boxershorts gedistribueerd naar diverse verkoopkanalen wereldwijd.

Overige populaire verkoopadressen

  • Haarlem
  • Maastricht
  • Tilburg
  • Den Haag
  • Den Bosch
  • Hilversum
  • Gouda
  • Leiden
  • Leuven
  • Nijmegen


HemdVoorHem kleding voor iedere man