muchachomalo

Muchachomalo: the story

Muchachomalo

In every man there is a boy, a bad boy' Dat is de gedachte achter heren ondergoed merk Muchachomalo. Het merk is geïnspireerd op de Spaanse lifestyle, waar mannen volop van het leven genieten en gezin, vrienden en humor een belangrijk onderdeel van de dag zijn. Muchachomalo heren ondergoed is hip, trendy, stoer en vooruitstrevend!

Kleuren en prints

Bij velen is het merk Muchachomalo bekend om de eigenzinnige prints die van de onderbroeken af knallen. Maar het trendy merk heeft ook egale kleuren in de collectie zitten, voor de mannen die wel die perfecte pasvorm willen hebben, maar niet van het spel van kleuren en prints houden. Iedere collectie boxershorts heeft zo zijn eigen thema. Temperament, humor en pit zijn de juiste woorden om de onderbroeken van Muchachomalo te omschrijven. Elk kwartaal komt Muchachomalo met nieuwe zelfontworpen boxershorts waar iedereen met smart op wacht. Maar opvallen doen ze zeker.

Nederlandse top kwaliteit

Muchachomalo is een Nederlands merk, ondanks de Spaanse naam. Door de perfect aansluitende pasvorm van de boxers is dit merk een favoriet bij heel veel mannen. Door de fijne hoogte die niet te hoog en zeker niet te laag is en de lengte van de pijpjes, die niet te kort, maar ook niet te lang blijken de Muchachomalo boxers een graag gedragen kledingstuk. En echt niet alleen voor het leuke plaatje. Ook de Nederlandse topkwaliteit maakt deze onderbroeken zo populair bij mannen.

Kust die je kan dragen

Elk jaar komt Muchachomalo met een nieuw thema dat een verhaal vertelt. Dit verhaal wordt vertaald naar een draagbaar stukje kunst. Elke collectie heeft een boodschap. Dit geeft mensen iets om over na te denken en om over te  gaan praten. Elke print gaat door een gigantische selectie voor het daadwerkelijk op een boxer of in de collectie komt. En elke print van Muchachomalo is handgetekend door hun eigen kunstenaars.
Ga voor het avontuur en kies een mooi kledingitem uit de rijke collectie op HemdVoorHem.nl. Het legt de basis voor een prachtige outfit. Bestel vandaag nog in de online shop. Dan kan jij morgen al jouw nieuwe boxer aan.
HemdVoorHem kleding voor iedere man