Muchachomalo ondergoed

Muchachomalo Nederland

Muchachomalo: het Nederlandse merk dat de wereld verovert

Muchachomalo is een Nederlands merk met het hoofdkantoor in Beverwijk, opgericht in 2007 door een sterk team van kunstenaars, ontwerpers, marketeers en verkopers. Allemaal hebben ze jarenlange ervaring in de Nederlandse herenmodebranche, wat heeft bijgedragen aan het succes van het merk.

Een snel groeiend merk

Muchachomalo is snel uitgegroeid tot een toonaangevend merk in Nederland. Inmiddels zijn de boxershorts verkrijgbaar bij meer dan 300 herenmodezaken in Nederland en bij meer dan 700 verkooppunten wereldwijd. Maar Muchachomalo is meer dan alleen een merk; het probeert met mooie marketingacties een levensstijl te promoten. Het motto is duidelijk: neem het leven niet te serieus en geniet ervan!

Unieke thema's en opvallende prints

Elke twee maanden komt Muchachomalo met een nieuw thema dat stoere en kleurrijke prints uitwerkt. Met deze thema's weet het merk zich goed te onderscheiden van de concurrentie. De opvallende prints blijven de consument verrassen en inspireren, waardoor de boxershorts van Muchachomalo altijd in de mode blijven.

Wat maakt Muchachomalo bijzonder?

  • Bijzondere betekenis: De naam Muchachomalo betekent "Bad Boy" in het Spaans.
  • Missie: Neem het leven niet te serieus, want het leven is een feest!
  • Verkrijgbaarheid: Meer dan 1000 verkooppunten wereldwijd.
  • Innovatie: Het merk was de eerste die een 3D-boxershort introduceerde.
  • Betrokkenheid: Muchachomalo is sponsor van diverse grote evenementen, zoals Dance Valley.

Muchachomalo blijft zich de komende jaren richten op het inspireren van de consument, met als doel om Nederland en de rest van de wereld verder te veroveren.

Wil jij ook geïnspireerd worden? Bekijk dan snel onze online collectie boxershorts en bestel ze eenvoudig in onze webwinkel voor Muchachomalo. Voeg wat kleur en plezier toe aan je garderobe met de unieke en opvallende boxershorts van dit bijzondere merk!

HemdVoorHem kleding voor iedere man