mode trend calvin klein boxershorts

Mode trend: een boxer van Calvin klein

De Calvin Klein boxer: cooler dan cool

Het ondergoed van Calvin Klein is al goed 25 jaar een hit die zijn gelijke niet kent. Het bekende merk met de gelakte stijl en iconische boordband is dan ook een echt statussymbool geworden bij zowel vrouwen als mannen. Heb jij al een Calvin Klein boxer in huis? Zo niet is het misschien tijd dat euvel toch eens recht te zetten. Zo ja? Dan ben je alvast mee met de trend van de laatste jaren. De Calvin Klein boxer is immers met recht en reden trendy te noemen.

De koning van het ondergoed

Het is niet al te moeilijk om de bron van het succes terug te vinden in de wereld van Calvin Klein. De iconische boordband gecombineerd met slimme marketing heeft de wereld bij storm genomen. Al vanaf het begin maakt Calvin Klein immers duidelijk dat hun ondergoed om meer draait dan ondergoed. Een Calvin Klein boxer is niet zomaar een boxershort maar een statussymbool zonder weerga. Iets dat niet alleen gezien mag worden maar zelfs gezien moet worden. Niet toevallig pronken heel wat mensen maar al te opzichtig met de naam op hun ondergoed. Het hoort er gewoon bij. Als je het geld hebt neergelegd voor een luxe product als een Calvin Klein boxer wil je natuurlijk ook dat mensen het zien. Die boordband boven de broek dragen? Dat draait allemaal rond zelfvertrouwen en jezelf laten zien aan de wereld.

Stijlvol minimalisme

Niet toevallig ook zijn de reclamecampagnes van het merk bijzonder minimalistisch. Er hoeven immers ook geen woorden worden vuil gemaakt aan de status van Calvin Klein. Die is duidelijk en die staat vast. Hetzelfde kan overigens gezegd worden over de styling. Simpel zwart of wit met een brede boordband zonder gekke prints of felle kleuren. Ondergoed dat bij elk type kleding past. De populariteit van de Calvin Klein boxer in het bijzonder? Dat heeft dan weer alles te maken met het feit dat de boxershort de slip definitief van de troon heeft gestoten als nummer 1 bij de heren. Bent jij al mee met de trend? Deze boxers zijn ook erg leuk om cadeau te geven!
HemdVoorHem kleding voor iedere man