Leuke billenmode Muchachomalo

Minder saaie billen met Muchachomalo

Stoute jongen, kom maar op

Dat de merknaam Muchachomalo vertaalt naar stoute jongen is helemaal niet zo een verassing. Het zijn lekkere stoute onderbroeken voor jongens. Ookal ben je geen jongen meer van buiten, ben je dat vast nog wel van binnen. Dat is de reden waarom de onderbroeken van Muchachomalo ook gewoon te koop zijn in heren maten. Maar ook is er een vrouwelijke tegenstrijder, Chicamala, die net zo stout is. Veel van de printjes op het ondergoed zijn dan ook niet specifiek aan één geslacht gericht, maar zijn gewoon op het stout zijn gericht. Dat is waarom sommige printjes bij zowel de dames als de heren te vinden zijn, let alleen wel op: dit is niet handig in de was! Voor je het weet, heb je de onderbroek van je vrouw aan!

Leuk ondergoed van Muchachomalo

Al die leuke printjes is wat Muchachomalo groot heeft gemaakt, net als dat het Happy Socks groot heeft gemaakt. Zo zie je maar weer dat printjes op het moment de ondergoedwereld aan het veroveren zijn. Daar moet je dus ook bij horen! Veel mannen kiezen toch liever voor een andere onderbroek omdat ze bang zijn dat het een minder professionele uitstraling heeft. Maar laat mij je vertellen, als je een pak draagt zoals het gedragen hoort te worden, dan zijn die printjes helemaal niet zichtbaar voor de buitenwereld. Dat komt alleen aan het licht wanneer die broek uitgaat en dat kan maar een paar dingen betekenen. De eerste daarvan is dat je natuurlijk naar de wc moet, waar het printje je alleen maar op kan vrolijken. De tweede is dat je even de stoute jongen uit gaat hangen, waarbij er dus geen andere onderbroek passender is.

Basics van Muchachomalo

Het kan zomaar eens zijn dat je helemaal geen fan bent van al die drukke kleuren en knettergekke patronen. Het kan ook zomaar eens zijn dat je een enorme fan bent van de kwaliteit en het model van Muchachomalo. Gelukkig voor jou is er een tussenweg. Hier is Muchachomalo niet groot op geworden, maar toch vliegen ze de deur uit: de basics van Muchachomalo. Gewone simpele zwart, wit of grijze boxers van een super kwaliteit en een heerlijk model.
HemdVoorHem kleding voor iedere man