heren coltrui

Mannentrend 2018: de coltrui

Warm en stijlvol een trui met een hoge col

De zomer loopt helaas bijna ten einde en dat betekent natuurlijk dat u op zoek gaat naar de allerleukste trends die in de aankomende herfst en winter in zullen zijn. De coltrui is ongetwijfeld één van de bekendste mannentrends van het jaar 2018 en niet zomaar. Een dergelijke trui geeft u de mogelijkheid om stijl, comfort en bescherming tegen het ruige, Nederlandse winterweer te combineren!

Dé mannentrend van het jaar 2018

In het jaar 2018 komen er - net zoals elk jaar - heel wat nieuwe, leuke trends aan, waar jij als stijlvolle man hoe dan ook eens van moet kunnen proeven. De coltrui is het perfecte voorbeeld van een mannentrend die zowel stijl als comfort belooft. De volgende tips geven je de mogelijkheid méér uit de trui te halen en meteen het juiste exemplaar op de kop te tikken!
1. Kies eens voor een oversized trui

Een coltrui is pas de moeite waard als die nét iets te groot is. Kies voor een oversized model en draag deze op je skinny jeans of straight jeans voor een verrassende look. Om het helemaal af te maken kan je stijlvolle sneakers dragen. Het resultaat? Een stijlvolle maar gedurfde look!

2. Combineer de trui met een stijlvol kostuum
Op zich is de trui natuurlijk nogal net en serieus, en dat is precies waarom hij ook perfect onder een kostuum past. Op die manier zie je er wel formeel uit, maar toch helemaal anders dan andere mannen. Ook kan je gaan voor een trui in de populairste kleuren van dit moment zoals marine, zwart of antraciet!

3. Stoer, stoer, stoer en nog eens stoer
Een trui hoeft echter niet altijd stijlvol te zijn. Je kan hem ook combineren met moderne, urban-style schoenen of zelfs een suède jasje en halfhoge boots. De mogelijkheden zijn oneindig om je trui meteen veel stoerder te maken!

Welke look je ook kiest, de trui verleent zich als ideale aanvulling op jouw outfit. Of je. nu een onopvallende, sobere stijl wil aannemen of alle aandacht wil trekken op staat, deze mannentrend van 2018 maakt alles mogelijk in de winter!
HemdVoorHem kleding voor iedere man