lange t-shirts

Mannen frustratie: te korte T-shirts

Te kort T-shirt onder een overhemd

Heb jij last van te korte T-shirts onder jouw overhemd? Een te kort T-shirt onder een overhemd komt niet altijd door een buikje die wat groter is geworden. Zoek daarom niet meteen je heil in strenge diëten, maar kijk eerst verder dan dat. Extra lange T-shirts kunnen jouw grootste modeblunder wegnemen! Ken jij deze bijzondere kledingstukken al?

Lange mannen problemen met te korte T-shirts

Nederland heeft heel veel lange mannen. Veel mannen die langer zijn dan gemiddeld lopen tegen hetzelfde probleem aan: een te kort T-shirt. Dat is heel frustrerend, want een shirt dat voortdurend uit de broek floept is irritant en oogt niet verzorgd. Vaak gaan lange mannen voor een maatje groter, maar ook dat is vaak niet de oplossing. Het shirt kreukt, rimpels, vouwt en maakt je  heel wat kilo's zwaarder. Zonde, want de oplossing is heel subtiel en eenvoudig. Schaf extra lange T-shirts aan. Deze T-shirts zitten als gegoten en kruipen niet meer omhoog uit je broek.

Het probleem van krimpende shirts

Niet alleen lange mannen hebben issues met te korte shirts. Ook kleine, dikke en dunne mannen hebben last van shirts die te kort vallen. Alleen het probleem bij deze mannen is niet toe te wijzen aan hun lengte, maar aan het feit dat T-shirts krimpen in de was. Helaas zijn er geen T-shirts die niet krimpen in de wasmachine, maar met extra lange T-shirt los je het probleem wel op.

Wat zijn extra lange T-shirts?

Extra lange T-shirts zijn T-shirts die iets langer op de rug vallen. Dit gaat vaak over 4 centimeter tot 10 centimeter. Deze T-shirts krimpen nog wat in de wasmachine, waardoor ze na de wasbeurt perfect passen. Voor lange mannen zijn er speciale shirts in lengtematen. Deze T-shirts sluiten goed aan op het lange lichaam. Vaak zijn de mouwen en de rugpas wat langer. Een bekende lengtemaat voor lange mannen is mouwlengte 7.
HemdVoorHem kleding voor iedere man