Warm weer polo's voor hem

Leuke poloshirts voor zomerse dagen

Het poloshirt: ideaal voor in de zomer

Warme dagen, veel te heet. Dan werkt zo een verstikkend overhemd niet. Al helemaal niet wanneer er geen stretch in zit. Dan is een polo veel beter. Deze bewegen veel lekkerder mee, waardoor je dus iets comfortabeler bent tijdens deze warme dagen. Ook is het met de komende hitte compleet acceptabel om in een polo op kantoor rond te lopen. Vaak zijn deze toch net wat netter afkledend dan een korte mouwen overhemd.

Vrolijke polo’s voor zomerse dagen

Ook verkopen we natuurlijk heel veel verschillende polo’s in een leuk printje. Deze zijn hartstikke leuk om op het strand of bij een barbecue te dragen. Deze zijn vrolijk en gezellig, en toch zien ze er netjes en verzorgd uit. Hierdoor voel je je lekker comfortabel in je kleding en zie je er toch nog netjes en ook nog leuk uit.

Business-casual is perfect met de polo

Een poloshirt is perfect om te dragen tijdens kantooruren. Aangezien deze dezelfde elegantie uit hoort te stralen als het overhemd. Toch is deze net iets sportiever, dan het overhemd. Toch, op een nette pantalon, is deze nog steeds acceptabel op de werkvloer. Al helemaal in de klassieke kleuren als wit, lichtblauw of navy. Dit zijn dezelfde kleuren als de meeste overhemden, waardoor je er nog steeds professioneel uitziet.
HemdVoorHem kleding voor iedere man