Lekker lui pyjama

Lekker lui paasweekend in een Schiesser pyjama

Pasen komt er aan

Er zijn nog weinig mensen die alle feestdagen serieus nemen. Vaak betekenen deze feestdagen simpelweg een paar daagjes vrij. En er zijn ook genoeg mensen die deze dagen gewoon doorwerken. Maar voor de mannen die gewoon lekker een lang weekend thuis mogen blijven hangen, is een lekkere pyjama een vereiste. Wij raden je dan ook de pyjama’s van Schiesser aan. Deze zijn van uitstekende kwaliteit, dus ze gaan lang mee. Maar nog belangrijker: ze zitten enorm lekker. Ze zijn niet te dik en niet te dun. Alles wat iemand in een pyjama zoekt dus. Speur ons assortiment aan Schiesser pyjama’s dus maar snel af, want voor je het weet, zijn er alweer een paar dagen die je vrij bent. En dan heb je echt een lekkere pyjama nodig.

Een leuk streepje

Om toch een beetje in het Pasen mee te gaan, jan je gezellig een gestreepte pyjama aan doen. Dan heb  je dit jaar geen gestreepte eieren, waar veel te veel moeite in heeft gezeten, maat een lekker zittende pyjama waar je eigenlijk meer plezier van hebt. Zo kan je dus zeggen dat je helemaal bezig bent met Pasen, terwijl je lekker op de bank uit ligt te rusten. Het leukste aan de pyjama’s van Schiesser, naast dat ze lekker zitten, is dat er veel verschillende kleuren streepjes zijn. Op die manier kan je elk jaar dezelfde pyjama kopen, maar net even anders. Zo geniet je jaar in, jaar uit van dezelfde pyjama, terwijl je in een lekker ander kleurtje rondloopt.

Bij een pyjama hoort een badjas

Als je dus zo een lekker lui paasweekend ingeplant hebt staan, heb je natuurlijk ook een bijpassende badjas bij je pyjama nodig. Een badjas zorgt namelijk voor dat kleine beetje meer comfort als je op de bank ligt. In plaats van dat je dan op uw stugge bank ligt, ligt je op je heerlijk zachte badjas. En als je dan opstaat van de bank op wat eten te pakken of om naar de wc te gaan, koel je niet zo snel af. Want je badjas houdt je natuurlijk warm. En nu de warmere dagen in zicht komen, kan die pyjama een beetje overbodig worden. Dan zijn alleen een onderbroek en een badjas genoeg om in rond te lopen.

Schiesser bij HemdVoorHem.nl

Als je dan toch in het Schiesser assortiment aan het kijken bent, dan kan je net zo goed alles even af gaan. Want diezelfde goede kwaliteit van pyjama’s is ook terug te vinden in elk ander product dat ze maken. En aangezien Schiesser de basis van elke outfit vormt, is dit maar goed ook. Schiesser maakt namelijk ook onderbroeken, sokken en onder shirts. Allemaal in verschillende kleuren zodat ze met de rest van je outfit kunnen matchen. Dit is wel zo handig, want een ongeluk zit in een klein hoekje. En voor je het weet, gebeurt er iets waardoor je ondergoed zichtbaar is. En dan wil je natuurlijk wel dat dat er ook goed verzorgd uitziet. Daarbij, ondergoed dat er goed verzorgt uitziet, zit meestal ook lekkerder. Simpelweg omdat het goed in elkaar zit, maar ook omdat je weet dat de laag die onder je kleding zit er ook goed uit ziet.
HemdVoorHem kleding voor iedere man