Heren boxer

Kunstzinnige boxershorts van Muchachomalo

Muchachomalo: Nederlandse oorsprong, Spaanse flair

Het eigenzinnige merk Muchachomalo mag dan wel van Nederlandse bodem zijn, maar heeft bewust gekozen voor een Spaanse naam. Met zijn opvallende designs en kleurrijke prints zijn de boxershorts van Muchachomalo vooral geschikt voor stoere mannen met lef. Het merk staat bekend om zijn gedurfde en creatieve benadering van herenondergoed. Niet verrassend dus dat vorig jaar uit een onderzoek onder 200 mannen bleek dat mannen met kleurrijke onderbroeken vaker seks hebben. Je bent gewaarschuwd…

Elk jaar een ander thema bij Muchachomalo

Elk jaar baseert Muchachomalo zijn collecties op een nieuw thema. Dit jaar is het thema ART. De ontwerpers hebben samen met een aantal kunstenaars een unieke collectie boxershorts gecreëerd, gekenmerkt door kleurrijke prints geïnspireerd door verschillende kunststromingen.

  • Surrealisme: Voor liefhebbers van deze kunstvorm biedt de collectie boxershorts met prints die verrassende elementen combineren die op het eerste gezicht geen verband met elkaar lijken te hebben.

  • Psychedelic art: Deze kunstvorm, die zijn oorsprong vindt in de ervaringen met drugsgebruik en nauw verbonden is met het iconische Woodstock festival van 1969, is ook vertegenwoordigd in de collectie. De bijbehorende boxershort is een ode aan deze kleurrijke en levendige kunststijl.

  • Futurisme en expressionisme: De collectie biedt ook opties voor bewonderaars van het futurisme en expressionisme, met prints die de dynamiek en emotie van deze kunstvormen perfect vastleggen.

Met elke nieuwe collectie biedt Muchachomalo niet alleen comfortabele boxershorts, maar ook een stukje kunst om te dragen. Het merk blijft innoveren en verrassen, waardoor het niet alleen populair is in Nederland, maar ook ver daarbuiten.

HemdVoorHem kleding voor iedere man