Trui voor hem

Koude wandelingen

Warme truien

Koud winterweer vraagt altijd om truien, maar vooral nu. Thuis zitten met een lekkere warme kop thee of koffie is niet hetzelfde in een overhemd. Truien zijn warm en comfortabel, precies wat we op dit moment nodig hebben. Het, wat voelt als eeuwig thuiszitten, is voor de meeste mensen te veel gevraagd. Een wandeling overdag maakt het leven dan een stuk draaglijker. Goed aangekleed de deur uit is dan een vereiste met de kou van deze dagen. De trui vormt dan een goede basis.

Een modieuze sjaal bij de outfit

Een modieuze sjaal kan een geweldige toevoeging zijn aan je kledingkast. Het staat erg chique bij een pak of alleen een overhemd. Toch is het ook zeker wel een functioneel kledingstuk. Met de kou van deze dagen beschermt een sjaal tegen de ijzige wind in het gezicht of het binnendringen van de kou in je jas. De ideale combinatie is een functionele en modieuze sjaal die goed bij je outfit staat en je beschermt tegen de kou.

Een leuke muts

Dit kledingstuk wordt vaak over het hoofd gezien, maar een muts op het hoofd is met ijzige wind erg fijn. Al helemaal leuk is wanneer je muts bij je sjaal of jas matcht. Dan zie je er ook tijdens het wandelen goed en verzorgd uit.
HemdVoorHem kleding voor iedere man