Overhemden korte mouw

Korte mouwen overhemden met exotische temperaturen

Korte mouwen overhemden voor mannen

Als het in Nederland echt warm wordt, kan niemand daar echt tegen. De lucht is te vochtig en alles plakt. Dat is natuurlijk niet lekker, in geen enkele situatie. Niet op het strand, niet tijdens de barbecue en al helemaal niet op kantoor. Daarom is er dan een noodzaak naar toch iets luchtigere kledingstukken. Een korte mouwen overhemd is dan perfect! Deze heeft bijna dezelfde nette uitstraling als een lange mouwen overhemd, maar dan is het voor jou een stuk prettiger om te dragen. Om deze reden is het korte mouwen overhemd ook ontstaan, want in sommige gevallen in een simpel korte mouwen T-shirt rondlopen kan echt niet.

Korte mouwen overhemden op kantoor

Een overhemd met korte mouwen op kantoor dragen, is nog lang niet zo geaccepteerd als dat we dat graag zouden willen hebben. Dit is omdat de klassieke business-look al decennia lang meegaat. Hier echt iets aan veranderen kost serieus veel tijd. Gelukkig voor de huidige generatie aan mannen, is deze beweging al een tijd geleden in beweging gezet. Het korte mouwen overhemd is er dus steeds meer in verschillende vormen en smaken te bewonderen. Toch, in de kantoren waar een strikte dress-code is, is het korte mouwen overhemd nog niet geaccepteerd. Hier wordt dan nog steeds een lange mouwen overhemd met een goed pak en vaak een stropdas op prijs gesteld.

Het korte mouwen overhemd casual dragen

Terwijl het korte mouwen overhemd zijn weg in het kantoorleven nog in vindt, weet het de casual garderobe al te vinden. De strandfeesten, de buurtbarbecues het korte mouwen overhemd is op alle casual gelegenheden welkom. Tuurlijk zijn de korte mouwen overhemden in alle zakelijke smaken die er bestaan, maar ook zijn ze er in verschillende soorten casual printjes. Deze zijn dus ook hartstikke leuk om naar dit soort gelegenheden te dragen. Dit zorgt ervoor dat de trend zich steeds verder doorzet. Dus als we het overhemd met korte mouwen allemaal massaal gaan dragen, dan gaan ook steeds meer andere mensen de knoop doorhakken deze geweldige trend te volgen.

Het korte mouwen overhemd combineren

Korte mouwen, korte broek. Lekker in thema blijven noemen we dat. Dit kan natuurlijk hartstikke goed. Er zijn leuke, nette korte broeken op het moment. Deze kunnen erg stijlvol gecombineerd worden met een korte mouwen overhemd.
HemdVoorHem kleding voor iedere man