hemdvoorhem koningsdag

Koningsdag bij HemdVoorHem.nl

Met Lacoste in kleur

Hebben we nog oranje in huis? Nee, misschien dan rood-wit-blauw? Deze stress hebben veel mensen elk jaar weer. Al helemaal sinds Willem-Alexander onze Koning is en Maxima onze Koningin. Mensen willen nu steeds meer laten zien dat ze erbij horen. Dat kan ook wel, maar wij raden je aan dat in stijl te doen. Dat kan in verschillende manieren. Eén van deze manieren is met de polo’s van Lacoste. Een oranje polo is namelijk een stuk mooier en beter om naar te kijken dan een shirt van €2 dat mee is genomen bij de supermarkt. Daarbij, deze polo kan je vaker dragen. Al helemaal in Nederland, mooi oranje is niet lelijk en dat zijn de poloshirts van Lacoste zeker niet. Dus ga deze koningsdag in stijl en doe een oranje polo van Lacoste aan.

Strijkvrije overhemden voor een feestje

Er zijn weinig mensen die op Koningsdag niet naar een feestje gaan. Of natuurlijk de nacht ervoor op Koningsnacht. Daarom is het ook belangrijk om iets aan te doen dat gemakkelijk in de was kan. Tegelijkertijd wil je er eigenlijk nog wel goed uitzien, bijvoorbeeld met een overhemd, het is immers een feestje. Daarom is het dan gemakkelijk om te kiezen voor een strijkvrij overhemd om dan aan te trekken. Deze doe je aan en je kan naar je feestje. Oeps, er valt wat te drinken over je kleding. Ach joh, als je thuiskomt kan het toch gelijk in de was. Dus waarom zou je er moeilijk over doen. Want strijken, dat hoeft toch niet.

De oranje stropdas

Mocht er natuurlijk iets formeels zijn waar je van plan bent heen te gaan deze Koningsdag, dan is het slim om naar andere opties te kijken dan een oranje polo. Hoewel deze namelijk ontworpen is als combinatie tussen comfort en elegantie, is deze niet overal welkom en ook niet altijd warm genoeg. Daarom is dan je makkelijkste optie, een oranje stropdas. Dit is een simpel detail dat je gewoon kan toevoegen aan je outfit met pak en overhemd. Natuurlijk is het dragen van een oranje overhemd ook een optie. Maar dan ligt het er aan hoe formeel uw gelegenheid is. Het wordt niet overal op prijs gesteld als je met een oranje overhemd aan komt zetten. Terwijl een oranje stropdas op een wit overhemd juist zorgt voor een leuk detail. En mocht je geen zin hebben in een stropdas, dan zijn er vooral rond Koningsdag, meer dan genoeg oranje strikjes te vinden.
HemdVoorHem kleding voor iedere man