Kleur tonen

Kleuren overhemden

Goed voor de dag komen met de juiste kleur overhemd

Een hele outfit bij elkaar zoeken is altijd moeilijk als we er over na gaan denken. Daarom beginnen we altijd met één bepaald kledingstuk dat we graag aan willen doen en zoeken de rest er omheen. Daarom is het een stuk makkelijker om een gekleurd overhemd te kiezen en er dan een pak omheen te doen. Of andersom natuurlijk, al is dat een stuk lastiger, aangezien dit meestal redelijk neutrale keuren zijn waar meerdere kleuren overhemden bij passen. Dat maakt het moeilijker om dan het juiste overhemd bij uit te zoeken. Al helemaal als je je bedenkt dat het overhemd dat je eigenlijk aan wil niet bij dat pak past.

Niet alleen overhemden

Het kiezen van een kleur geldt niet alleen voor overhemden, dat geldt voor iedere outfit. Ook polo’s en gewone shirts moeten gedragen worden. Ook daar zijn veel verschillende kleuren en printjes in te vinden. Vaak zijn er, net als bij overhemden, ook veel verschillende modellen waar rekening mee gehouden moet worden. Daarbij moet weer rekening gehouden worden wat voor modellen broeken en schoenen, dat is dus een hele klus. Maar zekerweten makkelijker dan wanneer je eerst voor een broek kiest en daarna pas gaat denken over de kleuren polo of shirt die je daarop wilt dragen, want dat leidt altijd tot problemen en kost meer tijd.

Verschillende kleuren combineren

Een kleur kiezen lukt meestal wel, al helemaal als dit een redelijk neutrale kleur is. Vaak heb je daar al een go-to pak of broek bij. Maar heb je er ooit wel eens bij stilgestaan om te kijken of er nog andere kleurencombinaties mogelijk zijn met dat specifieke overhemd, dan dat ene pak dat je er altijd bij draagt. Dan zie je er ineens heel anders uit, terwijl je nog steeds hetzelfde overhemd aan hebt. Zo heb je twee verschillende outfits met hetzelfde overhemd. Zeker omdat de meeste van onze overhemden strijkvrij zijn is het super makkelijk om een overhemd vaker in de week aan te doen. Als je dat dan combineert met andere kledingstukken, dan ziet het er niet uit alsof je twee dagen hetzelfde aan hebt.
HemdVoorHem kleding voor iedere man