Strijkvrij overhemd

In een paar stappen kreukvrij naar het werk

In 2 stappen kreukvrij naar het werk

Als je een goede en professionele indruk wil maken op het werk, kan je natuurlijk niet met een gekreukt overhemd aankomen! Naast dat dit slordig staat, zal je jezelf ook een stuk minder zelfverzekerd voelen. Je kan kreukels in je overhemd natuurlijk voorkomen door al jouw overhemden uitgebreid te strijken. Echter snappen wij ook wel dat je daar niet altijd tijd en zin in hebt. Daarom leggen wij bij deze uit hoe je voortaan snel en gemakkelijk, in 2 stappen, met een kreukvrij overhemd naar het werk kan gaan elke ochtend.


Begin bij het begin: wassen!

Zelfs strijkvrije overhemden kunnen gaan kreuken als je niet de juiste techniek van wassen en drogen toepast. Het kreukvrij houden van een overhemd begint daarom dan ook bij het begin: tijdens het wassen. Zorg er voor dat er nooit te veel kleding tegelijkertijd gewassen wordt, dit zorgt namelijk voor extra kreuken. Het is daarom verstandiger om slechts een aantal overhemden op eventueel een wat korter programma te wassen. Let er uiteraard op hoe warm de overhemden gewassen mogen worden (staat op het etiket aangegeven), en zorg ervoor dat je geen verschillende kleuren met elkaar wast. Het zou tenslotte zonde zijn als jouw mooie witte overhemd straks roze uit de wasmachine tevoorschijn komt.


Zo snel mogelijk op een hangertje!

Na het wassen is het belangrijk om de overhemden zo snel en zo nat mogelijk op te hangen aan een hangertje. Als je de was te lang in de wasmachine laat zitten, zullen de overhemden erger gaan kreuken en in sommige gevallen een minder frisse geur krijgen. Hou dus goed in de gaten wanneer de wasmachine klaar is, en zorg dat je meteen paraat staat met hangertjes voor de overhemden. Laat de overhemden goed drogen. Als het goed is zullen met deze tips de meeste kreukels voorkomen kunnen worden en zal je niet of nauwelijks meer hoeven te strijken. Wil je er 100 % zeker van zijn dat jij jouw overhemden niet meer hoeft te strijken na het doorlopen van deze 2 stappen? Dan zijn strijkvrije overhemden aan te raden, deze overhemden zullen met de juiste behandeling absoluut kreukvrij zijn zodat je ze direct na het drogen aan kan trekken!


Nooit meer met een gekreukt overhemd naar het werk!

Kreuken in jouw overhemden kunt je dus in principe makkelijk voorkomen door niet te veel tegelijkertijd te wassen en je overhemden zo snel en zo nat mogelijk op te hangen aan een hangertje. Zodra je deze techniek toepast zal je dan ook zien dat je veel minder, of misschien zelfs wel geen, tijd meer kwijt bent aan het strijken. Zo bespaar je dus tijd én ben je er zeker van dat je elke ochtend netjes op het werk kan verschijnen.
 
HemdVoorHem kleding voor iedere man