Vaderdag cadeau idee

Ideale Vaderdag cadeaus

Een toepasselijk cadeau voor Vaderdag

Het is vaak niet makkelijk, om een passend cadeau voor een heer te vinden. Vrouwen hebben vaak veel meer wensen dan mannen en weten wel wat ze wensen. Voor mannen ligt dit toch anders. Het vinden van een Vaderdag cadeau hoeft echter niet moeilijk te zijn, wanneer je de juiste webshop maar bezoekt. HemdVoorHem.nl is een webwinkel die kwaliteitskleding verkoopt en dus ook vast wel een passend cadeau voor Vaderdag in het assortiment heeft. Houdt je man of vader van merkkleding? Dan is het assortiment zeker het bekijken waard. De overhemden zijn van sublieme kwaliteit en verkrijgbaar in vele soorten en maten.

Behalve overhemden kan je bij ons ook terecht voor:
  • Stropdassen
  • Poloshirts
  • Herentruien
  • Herenondergoed 
  • Sokken
  • Vrijetijdskleding 
  • Accessoires
  • Vele bekende merken herengeuren
 

Een chique vaderdagcadeau

Een kledingstuk geven voor Vaderdag, zal meestal in goede aarde vallen. Er zijn veel mannen die van mooie kleding houden. Een nieuw overhemd is altijd welkom. Het ideale Vaderdag cadeau kan bij HemdVoorHem.nl, eenvoudig worden aangeschaft. Strijkvrije hemden nemen steeds meer in populariteit toe. Een aantal bekende merken in het assortiment die ook een collectie strijkvrije hemden hebben zijn; Eterna, Marvelis, Casa Moda, OLYMP, Seidensticker, Calvin Klein, Profuomo en Ledûb. 
 

Chique en altijd goed: OLYMP

De complete collectie van OLYMP bestaat uit 5 pasvormen. De ruimste pasvorm is de Luxor Comfort Fit. Geschikt voor mannen met meer body. De licht getailleerde variant is de Luxor Modern Fit. Een chique kledingstuk, waar je toch alle vrijheid in hebt. Zit comfortabel en knelt nergens. De strakke Slim Fit level 5, is voor slanke mannen. Stretch stof zorgt ervoor dat dit hemd niet strak, maar gerieflijk aanvoelt. Sinds kort is ook de level 6 opgenomen in de OLYMP serie. Deze is voor nóg slankere heren. Ook heeft OLYMP de regular maat. Deze zit tussen de ruimste en de Luxor Modern Fit in.

Kleuren van OLYMP 

De kleuren en dessins van OLYMP, zijn opmerkelijk te noemen. Er zijn gangbare kleuren te krijgen maar ook een kleur als rood of roze zijn gewild. Stippels en ruitjes geven dit kwaliteitshemd een eigen look. Voor elke man is een overhemd van dit merk verkrijgbaar. Ook de andere merken hebben verschillende pasvormen.

Strijkvrij en simpel aan te schaffen

Er zijn strijkvrije varianten die gemakkelijk zijn in onderhoud. Niet strijken maar toch glad. Kleding die op een gemakkelijke manier kan worden gekocht. Veilig bestellen en veilig betalen! Een retourzending is altijd gratis en je hebt maar liefst 100 dagen bedenktijd. Er is regelmatig kleding die in de sale worden aangeboden. Bekijk ook eens onze pagina met cadeau ideeën voor hem!
HemdVoorHem kleding voor iedere man